Insta August

Адски много харесвам Instagram. Още повече харесва Insta Month постовете в любимите ми блогове, защото изобразяват живота на хората, които стоят зад хилядите страхотни статии, можеш да ги почувстваш по-близки и да придобиеш представа за тяхното ежедневие. Затова реших да направя такъв пост за Август, защото искам вие, моите читатели и приятели, да се докоснете малко повече до мен самата. Ако имате препоръки или някакви други предложения за този тип постове (а и за други) – знаете, пишете ми!

Както повече от вас вече са разбрали, прекарвам лятото си в родния ми град Банско. Това е гледката от терасата в един доста мъглив и хладен ден. Тук жегата не се усеща и за това сме доволни както аз, така и моят Любим. А Фюри най-много. 
По време на престоя ни тук решихме да свършим нещо полезно и се записахме на шофьорски курсове. Вече сме доста напреднали и в следващите две седмици ни очакват изпити. Стискайте палци! А на снимката е една страхотна отдалечена къща в Разлог, която заснех от през прозореца на колата докато Mi Amore шофираше.
Това също е в Разлог. Има нещо много мистично и уютно в една изоставена фабрика сред полета от царевица. ♥
Тук можете да видите сеното, което събираме като окосена трева от вилата и после сушим, за да даваме на зайците. Те много го обичат, защото няма никакви примеси и…защото са зайци, I guess. 
Август беше моят личен месец за студени напитки, въпреки че можете да ме видите с такава дори през Януари. Това на снимката е някакъв много странен ментов коктейл (без алкохол), който беше прекалено сладък за вкуса ми. 
Всички могат да познаят фрапето на снимката, затова няма какво да обяснявам. Особеност, може би, е, че винаги го пия с по-малко кафе. 
Ladies and Gentleman! Представям ви International Jazz Festival Bansko! Едно от най-яките събития на годината. Всяка година. От 14 години насам. Страхотна джаз седмица всяка година през Август. Обожавам това събитие откакто се помня! Тази година се размазахме от танци в деня, в който Iyeoka пя. Беше…AMAZING! ♥ 
По пътя между Банско и Благоевград. 
Гледка към Пирин от района около Разлог. 
Гледката към Пирин на влизане в Банско. 
Това е най-добрата закуска на света. Наричаме ги мързеливки. Все се каня да пусна рецептата за тях в блога, но предполагам, че това ще се случи чак като се прибера в София. 
Това е едно мъниче, което удобно се настани при нас докато пиехме кафето си. После изплаши цяла маса с мадами, като се разхождаше грациозно по ръба на облегалките. И все пак, хора, трябва да го кажа кастрирайте домашните си любимци ако не сте готови да намирате дом на мъници като този
Малкото змейче куче, което вече не е чак толкова малко куче. Ако някой от вас не познава Фюри, запознайте се тук
Да! Прекарахме известно време и в планината, въпреки че хич не е толкова, колкото ми се иска. Вече две лета подред си правим планове за много планинарстване, които така и не осъществяваме заради това и онова, но пък успяваме да намерим компромисни варианти. 
Поляните над х.Вихрен. Прекрасно местенце, в което съм влюбена. Фюри също. 
Добавям само една снимка от деня, в който брахме сливи на вилата и прегръщах слънчогледи, но ако ви е интересно, може да погледнете първия ми One of my days пост, където има още много снимки. 
Приготвям серия от Where I stand снимки, за която ще има отделен пост. А на тази снимка можете да видите котарачето ми, което родителите ми отглеждат вече 2 години. Майка му е чиста британка, а баща му, подозираме – тотален дивак! Има поведение на рис, изобщо не се държи като нормална котка. Но го обичаме. ♥ 
Завършвам със снимка на един страхотен обяд по селски – пърженица с чушки (от градината!), кромид (от градината!), сирене и (домашни!) яйца, (домашен!) царевичен хляб и салата от домати (от градината!) и краставици (от градината!). Обожавам домашната храна, селската кухня и хората, които споделят тези малки удоволствия с мен!
Е, това беше моят InstaAugust. Общо взето разказах най-интересното. Месецът мина чудесно за всички. Надявам се Септември да бъде още по-интересен, емоционален и…хладен! Благодаря на вас за отделеното внимание и, че ме четете въобще.

3 comments

 • Обичам да правя тази рубрика.
  Много от читателите ми нямат Instagram, а аз обожавам да споделям снимки там
  и определено с този пост снимките достигат до повече хора, а и е някак хубаво как
  хронологично се показват отделни мигове от живота ти за месеца. 🙂
  А най-хубавото е, че снимките са спонтанни, защото виждаш нещо и хоп – решаваш да го снимаш.
  Не се подготвяш примерно за снимки, не настройваш много фонове, светлина. 😀
  :))) <3 Фюри е страхотна. Днес с моя приятел и се любувахме, защото той много обича
  немски овчарки и аз му показах вашето кученце, защото е най-сладката немска овчарка евър!

 • Пссст, Фюри ще има бебета след годинка време, започвайте да се замисляте, хахаха. Благодаря ти ♥

 • Човееееееееееееееек, Стоян точно ми каза, че, ако някой ден имате бебете, ще искаме сигурно еднооо!!! :D:D:D

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *