Handmade котешка къщичка

Днес прекрасната колежка блогърка от La foi en vous blog беше споделила из фейсбуук мрежата едно клипче, на което по много лесен начин и с минимални (направо никакви) отделени средства можете да си направите къщичка за дребен домашен любимец. И понеже знам, че котаракът на нашите (който беше мой, ама ми го откраднаха!!!) много обича да се завира по всякакви раници и да остава там с часове, реших да му направя този малък подарък, за да си има собствено местенце.
Ще имате нужда от кашон или кутия с достатъчна за животинката големина, възглавничка или някаква друга постелка за пода на “жилището” и някоя стара тениска или блуза за екстериора облицовката.
Както виждате, господинчото веднага си хареса местенцето и си го зае. Цял следобяд не излезна от там. Надявам се да си го ползва, защото е адски сладурско и компактно, пък и си е негово, което е най-важното. Никой няма да му се кара, че “пак се е мушнал там, където не му е работа”.
Ако имате въпроси по изработката (то не, че е голяма философия и не, че не се вижда от снимките, но все пак), не се колебайте да ме питате в коментарите, на мейл или на лично във фейсбуук страницата ми. 

5 comments

  • Ееееее много готино е станало! 😀 Елементарно, наистина! Котето изглежда доволно :):):)

  • Толкова мило! Благодаря ти, много се радвам, че съм успяла да “помогна” на някого, много ми се ще да бях видяла този клип, когато аз имах малко кученце и нямахме пари за къщичка/легло :/ затова се надявах да помогне на някого, който сега има или на мен за вбъдеще. Много се радвам, че е станало така, измайсторила си страхотна (че и модерна) къщичка, а още по-хубаво е, че котарачето я харесва и така свойчески се е настанило в нея да я разкрасява 😀 <3 Голям сладур е!

  • Ооо, хареса я и още как! Само дето си мисля, че му е една идея мъничка, та може тези дни да сменим на по-голяма квадратура, хахаха. Благодаря ти! :*

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *