Food diary: day five

Мрачен ден беше. Навън. Пък аз вътрешно умирах от вдъхновение, защото цяла сутрин работих по едно лого, на обяд присъствах на лекция при един много забавен плакатист, който на времето е работил към софийския театър. Много мъчно ми стана, когато разбрах, че театрите вече нямат достатъчно финанси за добри плакати и им се налага да пестят от това. Ох, пак се отплеснах в някакви лични терзания на душата.
Храната ми беше особено странна. Но пък вкусна. Ядосвам се, че пропуснах обяда и хапнах малко луканка на крак след лекцията, но пък и такива неща се случват понякога.

Закуска – Мюсли с кокос и плодове


Обяд – Пропуснат

Във фейсбуук страницата ми обясних защо. Заради един ужасен, ужасен, ужасен, ужасен, ужасен зеленчуков фреш, който имаше вкус на пръст и буквално беше най-гадното нещо, което съм слагала в устата си през целия си съзнателен живот. Никога повече.

Вечеря – Картофи соте и ордьовър

Моят прекрасен мъж обожава да приготвя ордьоври. Вчера нахвърля в една чиния печени чушки, пушен бекон и сушеница. Превърна се в прекрасна гарнитура за картофките, които, между другото, бяха без копър и много съжаляваме за това, но навсякъде около нас се беше изчерпал (хората какво ли го правят, не знам…). Но пък най-после схванах как трябва да се приготвят тези картофки и бяха божествени!

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *