The “Berry & Bludger” AUTUMN TAG

Както съм споменавала вече няколко пъти, зимното ми настроение се изпари точно толкова бързо, колкото и дойде. Снегът в София натрупа за един ден и на следващия се стопи. Поне Фюри се порадва на снега. Е, аз също.

Но стига толкова приказки за сняг. Днес ще си говорим за есента, защото те е един сезон, който не бива да бъде подминаван за нищо на света. Уникална красота дори в големия град. А парковете са вълшебни. Времето, в което вадим шаловете и пуловерите, започваме да се вайкаме около правенето на чай повече, отколкото е нужно и т.н. Повече за мен и моята есен можете да разберете от следващите въпроси, които са един чудесен таг на Мери и Татяна, за който много им благодаря!

 

1. Предпочитано място през есента
Това е лесно – вкъщи. Още от много малка обожавам да си стоя вкъщи и да си правя някакви неща, без значение дали ще почивам, чистя, видя с часове пред компютъра, готвя или чета някоя книга. Обожавам да се чувствам наистина вкъщи. Това много ме зарежда. А есента прави домашния уют в пъти повече.
2. Продукт, без който кожата ни не може
Това определено е гланц за устни. Ако мога да добавя втори, бих казала крем за ръце. Тази есен се доверявам на Nivea Olive oil & Lemon за устните и Bilka Grape Energy за ръцете. Обожавам и двата продукта и трудно ще ги заменя.
3. Есенното ни червило
Предишната есен използвах едно червило на Avon, но за съжаление не си спомням точният номер на цвета му. Беше от серията colortrend, а цвета му напомняше златисто-кафяв. Много харесвах как стои на кожата ми. Събитието на изгубването му съвпадна с липсата ми на желание за червила и тази есен карам на гланцове.
4. Любимата ни дреха, запазена за есента
Червена изчистена блуза с дълъг ръкав и оранжави дънки. Мога да кажа, че съм камуфлажна сред всичките листа и е перфектното облекло, ако искам да не бъда забелязвана в парка, хахаха.

5. Аксесоарът, който вадим с падането на първите есенни листа

И нека всички заедно каже – ШАЛОВЕ!
6. Парфюмът, крещящ “Есен еее!”
Outspoken by Fergie от Avon. Това е най най най, ама най най най-любимият ми парфюм на всички времена! Бих убила за нова бутилка от него.
7. Напитката, която сгрява есента ни
Тъй като въпросът е зададен “сгрява”, а аз обичам кафето си студено, независимо от сезона, ще кажа чай. Разбира се, че чай. Греяно вино с плодове също.
8. Храната, носеща вкусът на есента
Печената храна. Печени картофи, печени чушки, печени кестени, печена царевица, печени патладжани, печена тиква. Но ако трябва да кажа едно – определено е тиквата.

9. Книгата, която грабваме под топлото одеало

Поредицата Хари Потър със сигурност. Отново ги препрочетох. Обожавам Хари Потър, ако все още има живи хора на света, които не са разбрали тази ми страст.
10. Песента, която ни носи прекрасно есенно настроение
 
Angus and Julia Stone “All of Me”.
Хора, това трябва да го чуете.

4 comments

  • Като коментирам от телефона и не ми излизат коментарите :/
    Аз сега отново, за пореден път, гледам филмите за Хари. Наизуст го знам, но никога няма да ми омръзне и искам още и още! <3
    Благодаря ти за прекрасните отговори. Денят ми започна с настроение <3

  • Ахахах и аз отново гледам филмите и като 5годишно говоря заедно с актьорите на някои култови сцени 😀 Харесаха ми отговорите ти, усмихнатата ти снимка, песента е страхотна… 🙂

  • Тамън ги изгледах миналата седмица, хахаха. Приятеля ми вече обръща очи по-добре от мен покрай този ми навик 3-4 пъти (ПОНЕ) в годината да ги почвам от начало. Страшно са яки! И ми е много готино да разбера, че имам съмишленички, mwahaha

  • Хихихиххи, много обичам да чета отговорите на тагнатите в компанията на чашка топло кафе. 🙂 За малко и аз щях да пиша поредицата ХП на 9-ти въпрос, ама по-скоро ги свързвам с Коледа, защото всяка година точно тогава получавах книгите, когато излизаха в продажба. ^__^ Беше ми много интересно да прочета твоите отговори. Голям си сладур! :3

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *