Advance Techniques | Moroccan Argan Oil

Помня дните, когато за терапия на косата с арганово масло, по-големите ми приятелки си записваха час при фризьора. Е, това вече не е нужно, благодарение на серията продукти Moroccan Argan Oil на AVON. С шампоана аз лично не можах добре да се разбера и връзката ни приключи още след първия път. Що се отнася до балсама, него не съм пробвала. А серумът за коса, за който ще ви говоря днес, ме беше страх да опитам заради лошото ми преживяване с шампоанчето, но бях смела и сега съм благодарна на себе си.
Редовна цена: 11лв.
Серумът адски много наподобява добре познатите на всички ни кристали за коса. Нанася се на чиста, влажна коса и се оставя да подейства преди да се премине към термично третиране, т.е. сушене. От него очакваме да придаде блясък и да подхрани косата. Точно това и прави. Не мога да не спомена и приятния аромат.
Опаковката е страхотна. Тежко, стъклено шишенце с подходяща пресичка за изстискване на продукта. Приятна пластмасова капачка отгоре, която го прави горе-долу подходящо за пътуване, макар че аз не бих рискувала да не го опаковам допълнително.
☼ Както казах по-горе, оправдава очакванията, и още как. Аз лично имам доста гъста, тежка  и непокорна коса и този продукт определено се справя някак магически с нея. След използването му косата ми има по-мек вид, по-гладка е на допир, по-сияйна, но в никакъв случай мазна. 
☼ Що се отнася до repair действието му, аз лично не забелязвам такова за момента, но пък и моята коса не е особено изтощена, защото почти не я третирам с преси, маши и сешоари. Може би върху наистина изтощена коса ще даде някакъв резултат, но гаранции не давам, хаха.
Като цяло Advance Techniques Moroccan Argan Oil със сигурност е в топ 5 продукта за косата ми през есента и бих купила отново, ако дозата от 30ml. не ми стигне до края на зимата. Перфектния подарък, който можете да направите на косата си през студените сезони, а и не само.
Доволна. Препоръчвам.

8 comments

  • Уу, много интересно звучи! Май ще го опитам като приключа с моите масла/кристали 🙂

  • Ще ми е много полезно да слагаш цени и снимки на съдържанието или поне снимките в постовете си с козметика, защото така не мога да се ориентирам с нищо и трябва да започна да ровя, а не винаги намирам. Заинтересува ме продукта все пак, точно подобно нещо си търся за сухите краища на косата си 🙂

  • А има ли друг вариант на това масло? Смисъл, да не е на AVON, тъй като те са едни от най-големите animal cruelty фирми и не пипвам нищо тяхно. Или само тяхното си ползвала?

  • Има и други със сигурност, Йо. Аргановото масло е доста популярно напоследък. Разрови се в продуктите на фирмите, чиято козметика ползваш. Аз за първи път опитвам нещо с арган.

  • Az syshto sym mnogo dovolna. Slagam si sled vsqko izmivane . Preporychvam.

  • Az syshto sym mnogo dovolna. Slagam si sled vsqko izmivane . Preporychvam.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *