AVON | Clearskin Blemish Clearing

Напоследък се случват адски много неща около и вътре в мен. Наближава 20-тия ми рожден ден и, както преди всеки рожден ден, адски много се вълнувам. Планувам да прекарам вечерта с моят Любим на някое любимо местенце, а съботата след деня ще празнувам с приятели. Какво повече мога да искам? А, да, и по традиция ще си отпразнуваме третата годишнина откакто сме заедно. За традицията, когато се случи:)))))
Вътре в мен се развихря буря, от друга страна. Усещам сведеното си до минимум вдъхновение и същевременно повишена амбиция. Сякаш някой ме ръчка да правя повече неща наведнъж, както и обичам. Все едно съм създадена да бъда адски мултифункционална. Връщам си и любовта към музиката, която бях позанемарила и за това до някаква степен е виновна Деси. Още дори не съм се срещнала с това чудновато момиче, но определено скоро ще поправя това. Само столкването на фейсбуук профила й ме кара да изпадам в някакви позабравени настроения и състояния. Хаха. Това прозвуча направо крийпи. Не се стряскай, Деси!
Е, предполагам, че ви стигат толкова лични терзания за един пост време, тъй че да преминем към нещо, което може би ще ви бъде полезно на практика.
Доста време бавя това ревю, но исках да подложа крема (clearskin blemish clearing oil-free tinted moisturiser) на всякакви изпитания, за да видя как се държи по това време на годината. Сега ще мога да бъда максимално изчерпателна.
☼ Опаковката не е нищо особено. Може би единствено плоската капачка прави впечатление, защото сме свикнали такъв тип тубички да завършват с кръгла капачка, а тази е по-скоро елипсовидна. Отваря се супер лесно и се затваря абсолютно плътно. Адски удобен е за изстискване и без проблеми можете да го вземете с вас на всяко едно пътуване.
☼ Съдържанието му не е особено привлекателно, тъй като съдържа салицилова киселина (1,5%). Тя, сама по себе си, не е нещо кой знае колко лошо (нито пък е в толкова голямо количество в самия продукт), защото влияе противогъбично и държи бактериите на страна. Но пък е абсурдно да се използва при разранявания по лицето (поне за моята свръхчувствителна кожа). Също така трябва да се държи далеч от очите, което за мен е абсурдно и недопуснимо за крем.
Ползвам го редовно. Това е истината. Всякакви BB и CC кремчета не харесвам, но този ми върши чудесна работа. Хем има леко покривно действие, хем попива и не остава като допълнителен пласт кожа. В началото на нанасянето се размазва ужасно по лицето (на вид, не на усещане), но след минута вече е попил и е страхотна основа за всякакъв грим. Пък и наистина има хидратиращо действие. Препоръчвам го, като цяло, предвид, че го купувам от 7 години вече. :))))) (Малко го попромениха от avon, в началото ми харесваше поне 2 пъти повече, но все още го ползвам и ще продължавам.)
Получавате 30ml. продукт 
на цена от около 9лв.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *