My awesome presents

Здравейте, здравейте! По ваше (и мое) голямо желание, споделям подаръците, които получих за 20тия си рожден ден. Повече в снимки и по-малко в думи, защото емоцията, която изпитах беше неописуема. Някой сега да не си помисли, че съм вещоманка – нищо подобно. Оценявам тези предмети като знак от приятелите ми, че ме познават толкова добре, колкото може би на моменти самата аз не се познавам. Всеки от подаръците ми бе избран с толкова много любов и ще ми остане за цяяяял живот. Е, може би без медовината, но за това по-долу.
“Рокля” за книжка ми подари Тери – едно невероятно момиче, с което се срещнах благодарение на университета. И не, не я е купила или поръчала. Направила я е с двете си ръце. Не знам дали съм ви споменавала колко обичам ръчно правени неща. Защото именно те са пропити с човешка емоция и носят прекрасна енергия. А това, което Тереза е направила е повече от страхотно и ме кара да се чувствам толкова специална! Вижте сами – имам си планина и гора навсякъде с мен! ♥♥
Това, което виждате на снимката по-долу също е handmade, само че от друг български творец. Общо взето е скраб за тяло и се ползва през плетената гъбка (?!). Вътре има билков натурален сапун. С нетърпение ще го пробвам днес!
А тази картичка пак си я е правила Тери. Обожавам картичките й! Толкова са мили и красиви! Изобщо всичките неща, които прави са чудесни! Можете да намерите някои от тях в блога или на facebook страничката й. Тя е една прохождаща DIY блогърка, тъй че – support!
Нази и Бони се появиха с една продълговата торба, която ясно говореше – бутилка! Само дето бях съвсем сигурна, че няма нищо обикновено под опаковката. Там ме чакаше тази светла медовина (която разопаковах с много пот на челото, btw!) и още нещичко. Бележката, която беше залепена за бутилката ме пращаше право в профила ми в една от игрите, по които сме луднали всички напоследък, където ме чакаха 1500 gems (валута в играта), с които да си накупя всякакви готини скинове на героите! ТОЛКОВА ЯКО!
Oh, well. Любимият и брат ми бяха влезнали в таен съюз с приятелите ни Божо и Лили и ми бяха спретнали невероятен заговор! Божо и Лили се появяват на вратата с подаръчна чантичка, съдържаща плюшено angry bird-че и един от коледните NIVEA комплекти, на които мноооого се зарадвах! Имах нужда от всичко вътре. Обаче нещо ми понамирисваше на гнило…
И ПОСЛЕ БААААААМ! Любимият изскача от спалнята с една точилка и ми я връчва (това ми бил подаръка, да бе, да). Брат ми ме замеря с голям, мек пакет, а Божо ми поднася нещо като кубче. И така…се сдобих с фото раница и 50 милиметров МЕЧТАН обектив! “Сега вече ще си снимаш нещата за блога както искаш”. АМА РАЗБИРА СЕ! Не мога, още се вълнувам, не знам как да изразя тази емоция в думи, затова ето, вижте раницата и обектива. Не са ли красиви?!
Толкова ги обичам всички! 

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *