Christmas Wishlist | #Blogmas Day 1

Ииии започваме обратното броене до Коледа. Влогърите си имат събитие, наречено Vlogmas (от vlog и christmas, очевидно), което се изразява в еждневни видеа от 1ви Декември до 25ти – денят на Коледа. И тъй като миналата година, в миналия ми блог, правих обратно броене до Коледа без дори да подозирам за Vlogmas, тази година ще си направя Blogmas и ще съчетая моята малка традиция с модата на хаштаговете.

Тадааааа! Добре дошли в моят първи #blogmas ден, първи Декември, понеделник. Звучи като ново начало, но всъщност е първият ден от приключването на цяяяла година. И какво по-подходящо за отбелязването на очакването-на-Коледа от един коледен уишлист?!
Абсолютно всякакви плетени нещица, разбира се, са добре дошли за коледа. Обожавам сладурски шапчици, плетени чорапки за вкъщи и шалове. Не бих отказала и един пуловер. А всички плетки в полза на аксесоари като моливници и чаши могат да ме разтопят за секунди.
Луда съм по техниката и с удоволствие приемам подобни подаръци. Нищо не е излишно, но точно в момента с Любимият обсъждахме, че ни е дошло времето за GoPro камера. Тогава ще има и влог, така че стискайте палци ако не я получа по Коледа поне да се случи до края на зимата. Ще бъда мнооого щастлива!
Ако ще е гарга, да е рошава. Ако ще са обувки, да са кубинки. Никога не ми стигат. А погледнете само това приятно маслено зелено, с което H&M отново ме спечелиха. Не са ли очарователни?! Дори в гардероба на най-изисканата дама (каквато аз не съм) трябва да има принадлежности за по-грубичък аутфит.
Почти на всяка Коледа съм искала книги, но напоследък чета от четци, тъй че не бих отказала един нов. Това бебче ме е грабнало за момента. Пък и намирам четците за изключително полезни!
Мисля, че засега ми е достатъчно. Съвсем скоро имах рожден ден и получих доста голяма част от всичко, което си бях набелязала. Затова и в коледния ми уишлист намират място най-приоритизираните към момента неща.
А вие какво си пожелавате за Коледа? Нямам търпение да ме обсипете с коментарите си!

10 comments

 • Здрaве 🙂

  Може и мaлко техникa, но Дядо Коледa едвa ли ще е човекa, който ще ми я донесе…

  Пишеш увлекaтелно.

  Поздрaви!
  Детелин

 • Аз си пожелавам… всичко, което имам и сега! Плюс, ако може, да си намеря някаква добре платена работа. Дядо Коледа, четеш ли това?

 • Мисля, че ще бъда супер щастлива, ако Дядо Коледа е сред читателите ми, хахаха. Няма да можете да си починете от уишлистове!

 • е не уникална си наистина те признах 1-во да отбележа идеята е УНИКАЛНА и смятам да го направя и аз 2-ро навия дизайн е невероятен просто е удоволствие да чета постовете ти

 • о забравих да спомена пожелавам си за тази година да развия блога си и да успея да купя мечтания фотоапарат

 • пожелавам ти всичко от wishlista ти + ти като очарователно слънчице да ни топлиш и да няма люта зима
  happy december, бонбон

 • С две ръце за кубинките (мега якият цвят!) и Кобо-то (имам си едно, супер са). Пожелавам ти всичко 😛

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *