Handmaids Lilla Creme | #Blogmas Day 16

Честно да си кажа, много ме изморяват тези #blogmas постове. Но само докато реша за какво да пиша. Напиша ли поредния пост се чувствам адски добре и понякога дори аз самата си ги преразглеждам. Знам, че догодина по това време пак ще им се радвам и дори повече, отколкото сега.
Не е никак лека задача 25 дни подред да намираш тема, която би била полезна или най-малкото интересна на доста хора. Защото точно това искам да ви дам през тези дни. Освен коледния дух, разбира се, той витае навсякъде от 1ви и не искам да позволявам да го губим – нито аз, нито вие.
Та, днес отново бях зациклила откъм идеи, ама яко. Хич нямах представа какво да правя с поста за днес, почти изпаднах в паника. И тогава буквално ме “огря” идеята.
От мнооого дни над Овча Купел се е спуснала една ужасно гъста мъгла и не бяхме виждали слънцето много време. Докато днес не се показа и още се опитва да проправи път през мрачната обвивка. И реших, че е добър момента да ви покажа моята пролет в зимните дни, след като вчера ви показах есенните останки в дванадесетия месец от годината.
Е, това е то – Lilla Creme /with french violet clay & natural lilac extract/ръчно правения крем за лице от Handmaids.
Може би помните крема на Handmaids, който си взех от коледния базар в SOHO?! Разбира се, че го помните, опаковката му няма как да не ви е направила впечатление. В момента, в който помирисах люляковия крем за лице, автоматично изтърсих като картечница – една голяма разфасовка за мен, моля! Преди да са свършили, за по-сигурно! Защото аромата не е за изпускане, пък ако ще нищо друго да не прави тоя крем.
Да, ама не. Прави, и то много! Дори прави неща, които не съм подозирала! Благодарение на люляковия си екстракт (част от съдържанието му, което е доста прилично btw), дори помогна до някаква степен на баща ми, който страда от упорита себорея. Останах адски впечатлена още през първите дни. Майка ми също го пробва на лицето си и остана доволна. Като имате предвид, че тя е 40+ и кожата й е също много капризна.
Опаковката е страхотна! С единствената забележка, че докато хванете цаката как се завинтва капачето, ще ви е малко трудно, но после е рай. Метална, плътно-затваряща се кутийка, която съхранява всичките аромати + страхотно пипнат етикет отгоре с някакво романтично винтидж излъчване. Трепач е!
☼ Мисля, че коментарът по аромата е излишен след по-горните няколко реда, които описах, но все пак – страхотен. Наистина ухае на пролет. Иначе, ако не обичате люляковия аромат просто не си го взимайте, няма как да го притъпите един път щом отворите кутийката. А най-интересното е, че аромата остава върху лицето ви през целия ден. Ама наистина.
Съдържанието може да проверите тук като основните съставки са вода, зехтин, натурален люляков екстракт и френска лилава глина.
☼ За действието също ви споменах мъничко по-горе. Кремчето не е направено с някаква цел, например хидратация, repair или нещо такова. То просто е. На мен ми действа адски омекотяващо и енергизиращо на кожата. Относно хидратацията, ами не е особено хидратиращ, но не е и тежък крем. Аз го използвам в различни моменти, просто когато усетя, че имам нужда от него.
Определено ще купя отново веднага щом приключа с тази опаковка. Освен това при първа поръчка от сайта на Handmaids има 10% отстъпка, от която още не съм се възползвала, но определено ще го направя. Наред с всичките други техни продукти, които съм си харесала. ♥
Ако сте ползвали някой от продуктите на Handmaids, давайте мнения, че май ми се иска всичко тяхно да изкупя вече! Особено много съм хвърлила око на околоочния крем с морков.

One comment

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *