Януарски открития

Започнах 2015та с някакво ударно добро настроение и готовност за нови и нови приключения. Освен това реших да работя върху онази част от мен, която се рее в бъдещето и забравя, че то зависи от това, което се случва и си случваме тук и сега. Затова и се постарах да обърна малко повече внимание на нещата, които ме сполитат отвсякъде и, видиш ли, направих няколко открития през Януари.

Шарените чорапи
Купих си ги от МЕТРО преди седмица, съвсем на рандом, просто защото имах нужда от няколко нови чифта. По 5 чифта заедно се продават, но другите два цвята са някакво много светло небесно синьо и бяло, и не са ми чак толкова симпатични. Тези трите обаче ми инжектират допълнителна доза настроение още от сутринта и това нямам как да не е супер яко.
Преди много обичах всякакви чорапи с весели картинки, но напоследък всичко навсякъде ми влече окото все повече към едноцветните неща.
Мляко с орехи за закуска
Яла съм от млякото с орехи на Danone за MEN, но не бях особено очарована.
Покрай дископатията и хапчетата, с които трябва да се блъскам, трябва да закусвам до пълна ситост всяка сутрин, което от една страна е изграждане на един доста добър навик, но от друга страна ми беше много трудно да реша всяка сутрин какво да ям така, че да ме засити + да ми е вкусно, хаха. Е, като си направих млякото с орехи забравих за тези чуденки. Вкусно, хранително, свежо, полезно. Какво повече?
Малиновото вино от изба Trastena
Не знам дали ще намеря думи да опиша колко много се зарадвах като разбрах, че българска изба произвежда подобен продукт. И колко очарована останах. От базара в Сохо купих 2 бутилки и си заминаха бързо и убедително веднага след нова година. Оказа се, че чистото малиново е прекалено сладко за моят мъж и за баща ми, но предполагам, че малина+мерло ще им се хареса. Става за ежедневно ползване, за десертно вино, за преглъщане на всякакви интересни колбаси и сирена.
Комбуча
Спечелих си едно кашонче комбуча от голямото раздаване на подаръци в NatureInsider по Коледа. И много се зарадвах, защото хем научих по-подробно що е то комбуча, хем ме очакваше пробването на нещо ново. В първия момент не можах да определя със сигурност дали ми харесва, но след това разбрах, че е едно от тези неща, които ще купувам пак. Интересен вкус, непретенциозна консистенция, добър детокс. 2 бутилки подарих, 2 изпих вече и остават само тези 2те от снимката.
Червилото Iced Coffee от AVON
Супер запленена съм от нежния нюанс и добрата консистенция на това червило. Още повече ми харесва как стои след попиването му от устните с хартия. Придава озарен вид на цялото лице и за цената си от 11,50лв. изпълнява очакванията, които имах към него.
В брошурата на AVON, която изтича на 11ти Февруари пък, можете да намерите всичките им червила от серията Ultra Color на цена от 7,90лв., което е повече от окей.

3 comments

  • Абее ейй, какво става, всяка втора блогърка пуска снимки на вина! 😀 От сутринта ми се пие вино заради вас 😀

  • Малиново вино!!!! Откога си мечтая пак да попадна на такова! Благодаря! Ще си го потърся.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *