BRADABRAT и философията на брадата

Двама братя. Една идея. Зараждането на една цяла нова култура. В България. И не само. Това в общи линии представлява новият български бранд, произвеждащ хендкрафт масла за отглеждане на хубава брада. Можете да ги намерите в уеб сайта им или във фейсбуук страницата им. Или пък на гости при мен. Днес. :))))
Защо BRADABRAT?
Защото сме честни един към друг. Защото всички с бради сме братя и защото звучи нашенски.
Какъв е вашият таргет?
Наш таргет са всички мъже. Млади и възрастни, с брада или набола брада, както и тези, който искат да направят промяна във външния си вид. Жените също, защото те знаят от какво се нуждаят брадатите им половинки.
Какво си пожелавате за 2015та в бизнес план?
Да отговорим на очакванията на нашите клиенти с разширяването на продуктовата гама, и да развием бранда не само у нас, но и на световния пазар.
Често ли се срещат хубавите бради в България?
Вече, да! Забелязва се развитие и култура на брадясване. Благодарение на това се променя и възприятието на обществото за брадата. Личи си когато на една брада е обърнато внимание и се полагат грижи.
Каква е връзката между брадата и мъжествеността?
Решителността, търпението и умението да владееш себе си.
А жените как реагират на подобна визия?
За повечете жени тук, мъж с добре отгледана брада е нещо ново и различно. Събужда въображението и желанието им за нови приключения. Научните изледвания доказват, че мъжете с бради са по-популярни сред жените и по-предпочитани. От лицевото окосмяване жените получават представа за по-силно изразена мъжественост, здраве и по-добри родителски способности.
Каква е тайната на хубавата брада?
Преди всичко чистотата и доброто ниво на тестостерон. Хубава брада се отглежда с търпение, всекидневно обгрижване, любов и качествено масло за брада 😉
Ако можехте да кажете едно нещо на мъжете без брада, какво би било то?
Ако могат, да си отгледат поне веднъж в живота. А на тези, които не им расте, че ги подкрепяме. Знаем, че не винаги е въпрос на избор.
А на тези с брада?
Радваме се че ги има. Да се грижат добре за нея и да не се поддават на провокации за отстраняването и. Да бъдат джентълмени и галантни към дамите. С брадата идват нови отговорности и те знаят за какво говорим.
Автор на снимките: Георги Тодоров

6 comments

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *