Feel #GLAmorous

Завръщам се славно след дълго отсъствие, но имаше защо. Много се надявам да ви харесва новия дизайн на блога. Още разучавам wordpress, но много се радвам, че вече ще мога да пиша! И то с голям кеф, защото е страхотно усещането да си харесваш местенцето, най-сетне да е такова, каквото искаш да бъде. А в близките месеци се надявам да успея да си взема и нова техника за снимане. Тогава щастието ще бъде пълно.

 

И така, аз не съм главният герой в този пост, нито пък блогчето, затова да ви разкрия най-сетне какво стои зад всички онези снимки във фейсбуук и инстаграм с бялата кола и хаштага #GLAmorous:

С Деси и Адри имахме страхотната възможност да се повозим в една много добра съвременна кола, да си поприказваме на блогърската закусна, организирана също то Mercedes, а накрая и да се снимаме с GLA модела на марката. Хаштага им е гениален, нали?!

Нека ви разкажа малко повече за колата.

Mercedes-Benz GLA е иновативен модел. Дизайна му е вдъхновен от някои от първиете мерцедеси въобще и с облите си форми може да спечели всяка дама, нищо, че е големичък. На снимка доста прилича на джипче, но всъщност е по-нисък, а обем придават големите джанти и гуми. Това, което ми направи първото впечатление, беше, че не усещах колана. Няма по-приятно усещане от това да не усещаш колана. На достъпна цена можете да получите качество, за което няма да съжалявате. Освен това е и икономичен – 5/100 извънградско за такава кола не е никакъв разход на гориво.

_MG_2996

И сега – защо казвам, че модела е иновативен:

1) Разполага с изключително добър парктроник, с който ядовете по паркирането остават само запълнените паркоместа в центъра на София, но не можем да очакваме от Мерцедес да решат този проблем, нали? 🙂

2) Разполага с устройство, което изчислява скоростта на автомобила пред вас и ви предупреждава ако той се движи със скорост по-бавна от вашата, и има шанс за ПТП;

3) При голяма вероятност за ПТП намалява автоматично скоростта и отваря леко прозорците;

И това са тези, за които аз разбрах, а аз принципно не разбирам много. :)))) Страхотно, нали? Никога няма да забравя това, което ни каза Илиана – колата трябва да бъде удобство в днешно време, а не нещо, около/в което да се притесняваш. И е абсолютно права. Една кола трябва да ти предоставя сигурност без никакво поставяне на темата под въпрос.

_MG_2944


Е, мисля, че е крайно време да покажа резултатите от страхотната фотосесия, която си спретнахме с момичетата, но няма как да мина без някоя и друга снимка на глезотийките, които ни чакаха на блогърската закуска. Enjoy!

_MG_2937

_MG_2956 _MG_2987 _MG_3001 _MG_3030 DSC_0027

5 comments

 • Aма много големи свежарки сте! <3
  А блогът е чудесен! Много семпъл и елегантен! 🙂
  Чак ми се приисква и аз да си сменя пак визията на моя (с нещо по-изчистено) ахааххаахаххх Ама вече ще прекаля, струва ми се 🙂

  • Ох, Мери, аз имам чувството, че никога няма да си намеря Моят дизайн и ще трябва накрая да си го направя, хахаха. И този ден ще дойде, надявам се. Важното май е да си що-годе удовлетворен и да е удобно за читателите.
   А за свежарството – толкова ми е трудно да се възприема в бяло пък на мен, че май ще правя първия си луук пост със снимки от тази сесийка, че да си напомням от време на време, че е окей бялото.

   • Страхотна си в бяло! Много ми харесва аутфитът ти в този пост и ще се радвам да го видя детайлно в блога ^^
    А за дизайните – който си го може, си го може! Аз ако нямам база, никога няма да успея да си напиша кода сама 😀 :*

 • Много сте сладки и усмихнати всички :))) И ви отива колата, много е готска :))

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *