Bioten – Skin Moisture Scrub Cream

Август е, лято е и слънцето се старае да не ни позволи да го забравим. Старае се също и да подлага кожата ми на терор. Особено моята, която така гори, така се изсушава, така почервенява на слънце, че съм стигала до болезнени състояния и съм се разминавала на косъм от обезобразяване (разбирайте, имаше опасност да остана цялата на белези).

Доброто хидратиране и почистване на кожата е част от целогодишната ми рутина, но през различните сезони използвам различни продукти. Кои чрез експериментиране, кои от проби по нужда, създала съм един определен арсенал от продукти, на които се доверявам години наред. Тази година, именно от интерес, попаднах на Bioten – Skin Moisture Scrub Cream (за нормална/комбинирана кожа).

За него споменах в поста с пролетната ми рутина (agh, мразя я тая дума, дайте ми синоним, моля!), но не спирам да го ползвам и през лятото.  Много съм доволна и със сигурност пак ще си взема като изхабя тази опаковка. Не го използвам всеки ден – 2-3 пъти седмично са ми напълно достатъчни, през останалото време мия лицето си с един от измиващите гелове на Bilka, но за него друг път.

Bioten – Skin Moisture Scrub Cream в плюсове и минуси:

+ текстурата му е по-фина отколкото очаквах, скръбва наистина добре и чувствително сваля ненужен пласт себум и мърсотия от лицето
+ ароматът му е OH-MY-YUM! т.е. да ти идва да го изядеш, не да го ползваш върху лицето си
+ най-важното – дава резултат! и то сравнително бързо след първото ползване – премахва черни точки, прави кожата по-нежна и мека на допир, почиства в дълбочина
+ много икономичен продукт
+ бюджетен
+ няма парабени, няма парафин, няма оцветители

Съдържанието:

 

 

 

 

– не бих отказала да е една идея по-гъстичък самия крем, малко ми е воднист

Общо взето, момичета, препоръчвам. Не успях да се сетя за други минуси, а си дадох няколко минутки за размисъл. Измиване с него + някоя друга хубава маска и лицето направо сияе!

One comment

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *