Преместихме се в къща!

Преместихме се в къща.

Повечето от вас най-вероятно не чуват нещо ново, тъй като в инстаграма ми стана пределно ясна тази промяна. Не можех да се сдържа просто, тъй като беше така инцидентно, но пък толкова желано събитие, че трябваше да споделя! Разбирате как е. 🙂

Не беше планирано, още дори не мога да ви покажа снимки, защото не сме готови с подреждането съвсем, а и трябва да се монтират кухненските шкафове, но пък всичко става толкова добре, че не мога да ви опиша ентусиазма си!

Вече живеем шестимата – ние с приятеля ми и Фюри и нашите с котарака им. Ние сме на първия, а те на втория етаж. Ще дойде един момент, в който ще се пробваме да запознаваме куче и коте, но няма да е в близките месеци, защото има други належащи неща, а това ще си бъде важно и ще отнеме от времето ни.

fury-the-dog

Странно ми е.

Всички ни се чудят.

Как така ще живеем с родителите ми на едно място? Как пък приятеля ми няма нищо против? Блаблабла. Много сме готини всички – ей така! И се разбираме страхотно. И не го казвам само защото ми се иска да е така – тествано е вече и работи. :))))

Хубаво е, че къщата има два супер добре самостоятелно обособени етажа. И на двата има бани с тоалетни, и на двата има кухни. Тъй че – когато, както ни е кеф. Така ще си живеем.

И нямаме съседи! Кеф! При положение, че от предното място трябваше да се изнесем по екстремния начин точно заради съседи…сега се радвам, че единствените, с които ще трябва да се съобразяваме, сме ние самите. Йей!

Със сигурност ще има постче с повече снимки и обяснения, но малко по-нататък. Стискайте палци бързо да се справим, че вече и ние искаме да видим всичко завършено!

А, да, това горе е Фюри (стига бе?!), която се радва на дворчето. Кучешки рай!

9 comments

 • Толкова се радвам за вас! Откакто се помня си мечтая за къща, а това вашето звучи като истинска идилия. Има време, докато мога да си позволя собствена къщичка, но в крайна сметка ще се случи някой ден.
  Много прекрасни моменти и спомени ви пожелавам в новото ви жилище. ^^

  • Ооо, и ние не сме в собствена, под наем е. 🙂 Просто имахме чудесен късмет, а и предвид това, че продадохме нашата в Банско в началото на годината, имаме цялото обзавеждане, което ни трябва. Просто се подредиха нещата. Когато човек силно иска нещо, то се случва. Няма го това “рано или късно”, нещата се случват тогава, когато си готов за тях.
   Благодаря ти за милите думи! xoxox

 • Честито, много се радвам, когато справедливостта възтържествува така да го кажем :))
  Друга характерна черта на зодията ми е прекаленото любопитство, затова не мога да не попитам какво стана с тези съседи??

  • Не ми се ще много, много да го разнасям в публичното пространство, но накратко получихме много заплахи за побой, за клане на кучето ни, спукаха ни навеса на терасата с някакъв метален прът и всичко това без ние да имаме някаква интеракция с тях. Всичко тръгна от там, че детето им се беше стреснало един път като Фюри излая (не на него, просто излая) в коридора в блока. Направиха от мухата – слон и всичките им реакции бяха като на невменяеми. Просто нямаше какво друго да направим, освен да се местим по най-бързия начин.

   • Благодаря ти за коментара, ако искаш го изтрий, просто i cant help it – твърде любопитна съм :/ Супер е, че сте се уредили сега, няма да питам в кой край на Сф, но ще се радвам някой път да се запознаем на живо :))

    • Аа, няма проблем, разбирам как е, и аз съм любопитка, хаха.
     И аз ще се радвам да се запознаем също! :))))

     • Ами тъй като не се засичаме по събития – пиши ми ако искаш във фб и ще се уговорим за някое излизане:)

 • Вашите и преди бяха в къща, нали, Пири? И сега сте се изнесли всички заедно в друга ли или при тях имаше свободен етаж?
  Супер, мн ми е непозната цялата работа с къщата, но мисля, че на вас по-добре ще ви пасне от апартамент! 🙂

  • Аз цял живот съм живяла в къща, Ина, и ми беше супер трудно да се примиря с две стаи, със съседи до теб, под теб, над теб. А нашите също, да. В началото на годината продадохме къщата ни в Банско и сега всички сме в София. Под наем сме сега. 🙂

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *