Любими есенни нюанси за устни

Есента е тук, а с нея и по-смелите нюанси.

Страхотно настроение създават тъмното червило, тъмните лакчета, някой и друг по-смел експеримент с косата и пр. На мен обаче от време на време ми се ще да разтоваря от тъмното и затова днес съм ви приготвила 5 любими нюанса за устни, сред които дори има едно чъби с много лек оранжав ефект.

С две думи – без значение от сезона, трябва да се разнообразяваме. Аз поне винаги съм имала тази нужда. Именно затова не мога да имам по едно любимо нещо, винаги са повече. Винаги са поне пет.

favorite-lipsticks

Под ред от ляво надясно:

1. clinique chubby stick в цвят AC3
Превъзходно попадение като за първото ми чъби евър. Много съм доволна, намирам го за подходящ за всеки сезон този лек оранж, а има и един доста приятен, закачлив блясък, който не е дразнещ и придава умерено сияние на цялостната визия. Не изсушава устните и е сравнително трайно.

2. avon в цвят latte nude
Не минава сезон, в който да нямам поне едно любимо nude червило. Тази роля не веднъж е играло точно това, ейвънското лате. Не е особено трайно за съжаление, но като цвят още не съм му намерила достоен заместител. Ако имате идеи – давайте ги. 🙂

3. p2 pure color lipstick в цвят 042 Madison Square
Най, най, най-любимото ми червило евър. Ако вървеше, и на пролет, и през лятото бих носила този тъмен цвят с лилав подтон. Превъзходно е и ми създава страхотно настроение! Супер трайно е, би издържало няколко напитки. Сега, при хапване е хубаво да го изтриете и след това нанесете наново, че аз един път зверски се омазах. Но, да, това е есенното червило! Можете да ме видите с него ТУК. Благодаря, Мери!

4. avon в цвят iced coffee
Първоначално не можех да го понасям това червило и търсех на кого да го подарявам. След няколко опита да се възприема с него вкъщи обаче, между нас се получи. Има особен отблясък, но когато не съм в настроение, просто попивам с хартийка след нанасяне и отново сме в добри отношения. Започвам все по-често да го ползвам, което ме навежда на мисълта, че трябва да си даваме повече време за някои неща. :)))

5. estee lauder в цвят 350
За това червило писах тук и все още си намира място в любимците ми. Цветът му е някакъв особен корал, клонящ към червеникаво. За по-свежи есенни визии върши чудесна работа. Можете да ме видите с него ТУК.

swatches lipstick

И помнете, че разнообразието винаги освежава, а ако се притеснявате от по-тъмните нюанси и не сте сигурни в себе си, започнете с носенето им вкъщи. Така много лесно ще свикнете да се възприемате. Пък и не трябва да ви пука, честно казано! Разумна доза увереност и едно по-тъмно червило правят всяка жена неотразима. 😉

One comment

  • Ай, най-накрая нов пост, йей!

    Разбирам те идеално за “любимите” неща, не харесвам въпроса и винаги мисля по 20 часа преди да кажа кое ми е любимо. Така де, защо трябва да избирам? :Д
    А червилото на р2 ти отива ТОЛКОВА много на очите, определено е твоето!! На твое място бих се зачудила как да си направя перманентен грим с него :Д

    И хубаво написан пост, допадна ми.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *