KIKO Eye Base

Това е първият ми праймър за сенки.

Също така е и първия ми продукт на KIKO.

Именно затова не бих нарекла този пост ревю, понеже нямам никаква база за сравнение. По-скоро е пост с впечатления, защото съм толкова очарована от този продукт, че нямаше как да не отделя почетно място в блога за него. Това всъщност е и един своеобразен пиедестал за базите за сенки и козметиката на KIKO като цяло.

Чела съм и съм чувала само добри неща за марката. И точно затова, когато моя приятелка и колежка тръгна на екскурзия в Италия, нямаше как да не я помоля да се оглежда за KIKO магазин. Е, върна се с праймъра и…сгодена. Какво по-хубаво?

kiko-primer

kiko eye base мога да опиша в следните точки:

  1. Опаковка: много симпатична и компактна тубичка. Обичам подобен тип опаковки, защото съм сигурна, че няма да вкарам нежелани бактерии в самия продукт и + това взимам точно такова количество, каквото ми трябва.
  2. Текстура: гъстотата ме изуми. Очкавах тази малка тубичка да бъде изразходена много бързо, но се оказа, че супер малко количество стига да покрие доста голяма площ. А колко големи на площ могат да бъдат два клепача?! 😉 Количеството на снимката стига за 2 ползвания. Сами си правете изводите.
  3. Срок на годност: нямаше как да не ми направи впечатление краткия срок на годност – 6 месеца. По-краткия срок на годност означава по-качествени продукти и по-малко консерванти в съдържанието. Ето защо ми прави добро впечатление както при козметиката, така и при храната, разбира се.
  4. Резултат: както бях споделила в instagram – 8 часа без никакъв проблем. Може и повече сигурно, но аз махам грима веднага щом се прибера от работа, та не съм тествала за по-дълго.

Изобщо, чудесен продукт. Много съм доволна. Бих повторила покупката, ако имаше KIKO в България. При положение, че няма, ще дебна някой познат, който може да ме снабди отново. А ако не, ще тествам някоя друга база докато ми се отвори възможност отново да се насладя на тази. Приемам предложения всякакви. :)))

One comment

  • О, жалко, това за 6 месеца надали ще успееш да го изхабиш :S
    Иначе търся си нова база, ще я пробвам тази 🙂

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *