Sephora Winter Collection Party

Очарована съм от Sephora.

Честно казано, бях доста скептично настроена преди да отида (няма да ви товаря с обяснения защо), но останах повече от доволна. Най-сетне се видяхме с Нина и си изкарахме чудесно. Събитието беше на ниво, имаше доста да гледане и тестване. Мястото също не беше за подценяване – Ресторант Таван – страхотна гледка от голямата тераса и прилично пространство за подобен тип събитие.

sofia night-sofia

И храната, разбира се.

Как да пропусна храната? Харесвам кетъринг хапките, защото са нещо, с което никога не бих се занимавала вкъщи. Различен вкус, който олицетворявам именно с присъствие на някакво тематично събитие. Отново – на ниво. Good job, Sephora.

food food food food fooddrinks drinks

Освен зимните предложения от Sephora, на партито бяха представени и доста други продукти от марки като benefit, too faced, ciate и парфюми като този на Marc Jacobs, в който се влюбих безвъзвратно и скоро мисля да се сдобия с него, защото вече го сънувам. Страхотен!

cosmetics cosmetics marc-jacobs cosmetics

Глвният ни герой, разбира се, като всичко хубаво, остава за най-накрая, за да можем да му се порадваме колкото ни душа иска.

Зимните благинки от Sephora ме спечелиха на първо място с прекрасните си опаковки и аромати. Много ефектни форми, блестящи частици навсякъде и един страхотен полъх на чистичко и сладникавко – перфектно за бялата козметика!

Прибрах се с пълна чантичка продукти за тестване – триото четки (които вървят в комлект с едно от лъскавите кейсчета от снимките), две лакчета, масло за кожички, крем за ръце, душ гел, кремче за лице и супер як гланц за устни. Всички посочени вече са в употреба и веднага щом натрупам впечатления ще ги споделя с вас, за да можете да се възползвате от тези, които си заслужават още преди Коледа! Да не говорим пък, че сред продуктите се намират доста подходящи подаръци за близки и познати. 😉

sephora-winter-collection sephora-winter-collection sephora-winter-collection sephora-winter-collectionsephora-winter-collection sephora-winter-collection sephora-winter-collection sephora-winter-collection
sephora-winter-collection sephora-winter-collection sephora-winter-collection sephora-winter-collection

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *