Коледа вкъщи: Декорацията

Е, вкъщи има коледна декорация от самото начало на месеца, но вече стана крайно време дори и за онези, които не са чааак толкова въодушевени от наближаващите празници. Сигурна съм, че 99% от вас вече са, ако не сложили, то поне купили по едни коледни лампички.

Все повече снимки на украсени елхи виждам и във фейсбуук, затова и реших, че е време да пусна този пост, в който главно чрез снимков материал ви показвам частички от украсата вкъщи.
Всяка година съм изправена пред дилемата дали искам червено+златно или синьо+сребристо, защото имаме по една огромна торба с играчки, гирлянди и лампички и от двете разновидности. Тази година се спряхме дружно на червено и златисто, защото 1) отива повече на интериора вкъщи като цяло и 2) аз се влюбих в жълтите коледни лампички от Jumbo, които нито мигат, нито си сменят програмите. Идилия ми е!

Първото място, което ми се искаше да превърна в коледна пещеричка, разбира се, беше спалнята. Реших да сложа лампички над тоалетката, като ми трябваха само малки пирончета, за да ги застопоря. Оказа се, че лампичките вършеха работа както за украса, така и за нощна лампа, а сутринта много добре осветяват лицето ми докато се гримирам, хаха. Хем създават уют, хем са практички! 😀 Вълшебно е да имате едни такива в спалнята, казвам ви!

коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса

Разбира се, трябваше да обърна внимание и на хола, защото именно там ще прекараме коледните празници. Първоначално имахме 3 различни по размер, малки, изкуствени елхички, които изобщо не ме задоволяваха визуално. Днес обаче най-сетне сложихме голямата, естествена елха, която стана приказна и създаде тройно повече настроение от изкуствените. Вече мога да кажа, че съм много доволна от това,което се получи.

коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса коледна-украса

Желая ви една истински вълшебна Коледа!

xoxoxo,
Пири

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *