Уеб Визия 2016

Уеб Визия 2016, както се изразих в twitter по време на събитието, положи основите на новия вид колаборации между брандовете за красота и блогърите. Събитието отвори очите ни за една нова вълна, която цели да надскочи безплатните мостри, да не толерира блоговете, създадени с цел получаване на такива и да провокира мислещите инфлуенсъри да станат една неизменна част от процесът по рекламиране на даден продукт.

empirina-twitter

Организаторите бяха свършили работата си чудесно и Уеб Визия 2016 се превърна в едно събитие от личния ми топ 10 списък. Дискусиите, които се получиха по време на event-a успяха да повдигнат редица въпроси и да дадат отговор на почти всички. Имаме година за размисъл над останалите, както и толкова време да покажем, че сме си взели урока – както ние – блогърите, така и представителите на брандове в България.

Вярвам, че Уеб Визия 2017 ще вдигне нивото още толкова и ще отсее през още по-ситното сито всички замесени в индустрията и рекламирането й, а до тогава моите съвети са:

  1. Блогъри, надскачайте себе си всеки ден, мислете извън кутията, снимайте извън стереотипите и белия фон, изисквайте от брандовете поле за креативност, а не поредното безплатно червило. Можем повече от това.
  2. Журналисти, не ни съдете. Можем и трябва да си сътрудничим.
  3. Представители на брандове, бъдете смели, подбирайте и разберете, че инвестираните време и усилия винаги се връщат в добри резултати.

Надявам се да се видим на Уеб Визия 2017, която очаквам с трепет.

Much love,
Empirina

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *