Маските 7th Heaven

Момичета, мислех да изчакам да използвам и останалите 4, но просто не се сдържам, трябва да напиша нещо!

Маските 7th Heaven са най-новото ми козметично откритие (след какаовата серия на Ziaja), което доста удобно се настанява в почистващия ми и поддържащ арсенал. Сложила съм си някаква граница все пак, през 4 дни ползвам по една масчица. Направо нямам търпение всеки път като дойде време, толкова много ги обичам вече!

 

Най-хубавото е, че не купувате цяла тубичка, а маска по маска, което ви дава възможност да разнообразявате. Аз така или иначе винаги имам под ръка по минимум 2 опаковки от вид продукт – 2 маски, 2 измиващи гела, 2 хидратиращи крема и т.н., всичко от бялата козметика гледам да имам х2, защото кожата свиква и продуктите не действат така ефикасно, поне при мен. В този ред на мисли, 7th Heaven масчиците ми спестяват страшно много терзания и ми осигуряват разнообразие от не само 2 продукта.

Вече пробвах маската с роза, маската с мента и шоколад, загряващата шоколадова, отлепящата с ананас и тази с кал от мъртво море.
Фаворит сред всички ми е мента+шоколад – просто брилянтна, б р и л я н т н а! След измиване кожата ми беше по-мекичка от бебешко дупе, изчистена в дълбочина, а и самата маска мирише божествено! Истинско удоволствие и по време, и след употреба.

Загряващата с шоколад също не е за изпускане, много интересно е цялото преживяване с нея! Докато мажете така загрява, че имате усещането, че се мажете наистина с току що разтопен шоколад. Вълшебно е!
Ето ме тук с шоколадовата да ми се посмеете малко:

Ама наистина така се развълнувах след намазването, че нямаше как да пропусна споделянето в инста. 😀 Тази ми беше първата и се радвам, че започнах с нея, защото доста ме впечатли.

Доста е готино също, че имат пакетчета маски, които са разделени на 2 части и са реално 2 маски в 1 опаковка, което ги прави доста компактни и удобни за използване.

Ето тази маска например ползвах преди 2 седмици, а днес реших да пробвам другата половина, която беше с роза (също много добра, btw!). Супер практични са по всички параграфи, а за количеството не се притеснявайте, съвсем достатъчно е за едно намазване, а на някои от вас големите пакетчета могат да стигнат и за две. 😉

Като цяло…
абе, отивайте до Lilly и взимайте! Няма да съжалявате и за секунда. 😉 Съветвам ви да вземете направо 5-6 пакетчета и да пробвате. Сигурна съм, че ще си харесате повече от 1 за редовна употреба.

2 comments

  • Имаш ли наблюдения, ако е останало известно количество в опаковката дали може да се използва втори път при съхранение в хладилник ? Развалят ли се качествата на маската ?

    • Не, за съжаление, не мога да кажа от личен опит, понеже аз си използвам цялата маска. Сега вече като ги мажа с четка може би ще ми остава, защотое доста по-икономично, но пък имах 2 по-малки разфасовки, които пак ползвах целите. Иначе кумата ми ги ползва на няколко пъти и мисля, че си ги съхранява звън хладилник, просто добре затворени. Примерно с онези пластмасови щипки за подправки, според мен ще стане, защото доста плътно затварят. 🙂 А няма логика да се развалят на стайна температура, защото по магазините ги държат на такава. По-важно е да се плътно затворено пакетчето, за да не изсъхнат.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *