Коледни интериорни вдъхновения

Предвид факта, че вкъщи правим лекичък ремонт, който се изразява в нови шкафове, ново бюро за мен и нещо като къщичка за Фюри, която да пасва на всичко това, несъмнено ще Ви затрупам с идеи за коледни подредби! Умирам си за лампички в буркани, чорапчета по стените и зелени клончета навсякъде вкъщи!

Всяка година официално обявявам началото на коледния дух веднага след рождения ми ден. Тази година дори мааалко се позабавих! Но, ето, вече напазарувахме първи декорацийки от Lidl, а скоро ще се сдобием и с елха, пак от там! Уикенда ще отскочим до Jumbo за още лампички (никога не стигат!) и декорацийки. Ще направя haul пост, ако си заслужава!

А сега се насладете на малко вдъхновение в снимки и обявете началото на коледния дух! ♥

Christmas

Декорацията на дома винаги ми е била приоритет по това време от годината, защото всички много обичаме да си стоим вкъщи, а също така обожаваме и предстоящите празници! Затова и цял месец по-рано започваме да се заглеждаме по нови коледни попълнения за интериора!

А какво е Коледа без поне часа (или 10) горещ шоколад? Аз лично предпочитам млякото с какао, защото е по-лекичко, но не е ли еднакво усещането? Димящата чаша, светлинките, мандаринки и портокалчета…и едни курабийки във фурната!

Christmas

Не е ли супер сладко това опаковане на подаръци? С клонче зеленинка, пръчица канела и…сладки! Мисля да взаимствам тази идея, толкова персонално и специално ми изглежда!

И да, не забравям да изгледам цялата Хари Потър поредица и по Коледа! На мъжа ми вече съвсем му е писнало, научил ги е на изуст покрай моите гледания по 6-7 пъти в годината, но с идването на зимните празници и той започва да се заглежда! Така де, кой не си е мечтал да прекара поне една Коледа в Хогуортс?

Christmas

Нямам търпение вече и сняг да завали! Не е тайна за никого, че съм планинско, зимно чедо и умирам за уюта, който ми носи снега! А снежната Коледа е толкова романтична и сближаваща!

И нека Коледа започне още сега!
Защото все не стига това време от годината!

♥♥♥

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *