Today. Tomorrow. Always. от Avon — първи впечатления Един коледен подарък, който обожавам

Сезонът на коледните подаръци мина, но днес реших да Ви разкажа за един от тези, които много ме впечатлиха! Получих този страхотен комплект в ефектна коледна опаковка малко преди Коледа и всички в офиса му се възхищавахме още от отварянето. 🙂 Avon винаги са ме очаровали с идеите си за коледни опаковки така или иначе.

Today. Tomorrow. Always. комплектът съдържа парфюм и душ-гел, изглежда луксозно, страхотен е както за коледен подарък, така и за всеки друг повод.

today-tomorrow-always

Парфюмът е в чудесна стъклена бутилка с много приятна, овална и лесно отваряща се капачка. Може би не е подходящ за път, но вкъщи на бюрото или тоалетката стои страхотно и като декорация. 🙂 Ароматът повече клони към тежък според мен, така че е подходящ за носене вечер или в по-сериозна обстановка. Аз не го използвам ежедневно, защото имам друг фаворит за офиса (пак от Avon), за който ще Ви разкажа съвсем скоро. 🙂

today-tomorrow-always

Душ-гелът пък взех със себе си на Чепеларе, където бяхме за Нова година. Ако не сте следили instagram, където качвах снимки от там нон-стоп, скоро ще има пост и за почивката ни в планината.
Въпреки, че обстановката във вилите беше супер битова и прекарването ни беше по-скоро #cozy отколкото #shiny, реших, че малко glitter никога не е излишен, особено по време на зимните празници. Душ-гелчето има златни частици, които те карат да се чувстваш много специална в банята. 🙂 И мирише страхотно, отново! Затваря се добре и размерът му е супер за пътуване. Win!

Изобщо, комплектът е супер универсален според мен, почти не мога да си представя дама, на която да не се хареса.

today-tomorrow-always

 

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *