#Mark. — by Avon & Poli Genova Поредното вълнуващо събитие

Когато започнах да блогвам, много се вълнувах, когато ме поканят на някакво събитие, защото — Хей, ще имам какво да разказвам на читателите си! Редом с вълненията и много се притеснявах, защото по принцип съм доста затворен и асоциален човек. Обичам уюта на собствения си дом и близките, с които го споделям. Когато отида на ново място, пълно с непознати хора, се чувствам адски притеснена. Дали ще имам с кого да си говоря? Ама те всички са на групички. Хей, тази мадама я познавам, следя я, ама…тя мен сигурно не.

Слава на интернета и небесата, тези времена вече са минало!

Сега се вълнувам за събитията, защото там ме очаква среща с любимите ми момичета! Така се случи, че блогчето успя да ме измъкне от депресивната дупка на времето, след това да се превърне в едно от най-любимите ми хобита, а не след дълго ме срещна и с толкова разкошни и обогатяващи хора! Аз? В женска компания? В компания САМО от жени? Преди време не бих повярвала. А сега нямам търпение за всяко следващо събитие, което ни събира! Дори вече се организираме и сами, което е повече от прекрасно и ме зарежда със страхотна енергия!

bloggers

Ако имате непознати лица на снимката, значи не следвате правилните хора! Гарантирам, че може да откриете вдъхновяващи неща в блоговете им, затова ще оставя линкове към всички тук: Тони от Antonia Glaskova | photography page, Деси от Mirsea’s Wonderland, Мими от Mimi’s fashion moments, Нина от Nina Haveheart’s blog, Теди от the Beauty in my Life и Преси от Games of Fashion Blog. Разкошни млади дами, които си струва да следвате навсякъде!

bloggers

Събитието на Avon, където представиха новия си бранд с лице Поли Генова, беше поредния повод да се съберем, да си поговорим и да си изкараме чудесно!

Какво ме впечатли на събитието #AvonMark?

  • нотката на мистерия, защото в началото нямахме никаква представа какво точно ни очаква;
  • много вкусна ментова лимонада, от която изпих 2 чаши! дори се запалих отново да си приготвям подобна напитка вкъщи;
  • фото будката, където се снимахме и ни изкарваха снимките за минути – много мил спомен остават подобни снимки;
  • гримьорната, в която можеше да седнеш и да те гримират с козметика Mark;
  • самата Поли, която изпя няколко от любимите ни парчета;
  • новата песен, създадена специално по случай Mark и изпълнена неотразимо от Поли Генова;

avonmark

avonmark

avon-mark

avon-mark

“Дръзка” и “смела” са думите, с които се свързва новия бранд на Avon. Цветовете, както може да видите сами, са ярки и категорични – точно каквито трябва да бъдат всички жени! Много ми допада тази “пропаганда”, че трябва да бъдем уверени, да се чувстваме добре в кожата си. Това е нещо, на което се учиш с времето, а фактът, че все повече брандове подкрепят тази идеология е повече от прекрасен.

Вече нямам търпение да тествам някои от продуктите!

bloggers

bloggers
bloggers

#AvonMark беше доста емблематично събитие като цяло. Нямаше как да не направи впечатление. Още повече, че този път бяха поканени и 20 човека, които не бяха нито инфлуенсъри, нито журналисти. Поли сама ги беше събрала чрез сайта по случай новия проект. Това още повече разнообрази атмосферата и създаде допълнителна емоция.

poli-genova

bloggers

Изключително много благодаря на Avon и Поли за добрата организация и за това, че ни предоставят поводи за вълнение! Събитието беше на чудесно ниво, беше по-различно от много други, предизвика голям интерес, а съм убедена, че ще видим и доста добър отзвук съвсем скоро.

Чуйте и великата песен, изпълнена от Поли Генова!

* Снимките са ми любезно предоставени от организаторите на събитието.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *