Family of four Нашата малка магия

Първо беше вълнението. Онова, което ти праща сърцето право в ушите и те оставя без думи и дъх. Прегръщаме се, усмихваме се, поглеждаме теста няколко пъти, за да сме сигурни. Правим втори, за да сме сигурни. И вътре в себе си сме сигурни дори и без тестове. И ти се струва, че ти се случва нещо, което не е от този свят. Никога преди не си се чувствал така.

Броени минути след първоначалната еуфория ме обля слонско спокойствие. Почувствах се в такава хармония със себе си, каквато не съм усещала никога преди. Сякаш съм завършена. Съвършена. И от тогава всеки ден се чувствам така. Все по-така.

Ще бъдем родители!

И Фюри ще бъде кака!

pregnancy

Когато любовта стане твърде много, за да я поберем в себе си, идват децата.

В това вярваме. Винаги сме го вярвали, а сега можем да си го докажем. Да го докажем на света.

А усещането, хора, не съм сигурна дали мога да опиша точно. Всеки ден през главата ти преминават хиляди мисли. До сега страхове не съм имала, само хубави неща мога да си мисля! Мечтая си, представям си, гушкам си коремчето… Не знаех, че мога да обичам нещо, което не съм виждала. Обаче се случва! И е най-великото нещо във вселената!

One comment

  • Върховно усещане, когато е желано! 😉 Чудесно описано!Докосващо! Просълзяващо от умиление!
    Желая здраве на теб и семейството, и радостта и щастието от още по-върховното – да видиш и да гушнеш рожбата, която вече обичаш…завинаги! Ще бъдеш прекрасна мама! 🙂 <3

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *