Glasgow Botanical Gardens Аутфит на деня, когато те очаква много ходене

Пътуването ни до Шотландия се състоя преди почти цели три месеца, но тъй като именно там разбрахме, че съм бременна, във вихъра от емоции и влошаване на състоянието ми след това, тези снимки останаха непубликувани. Но изкарването ни там беше толкова страхотно, че не мога да ги оставя в архивите и много искам да ги видите!

empirina-outfit

Ботаническите градини са ми любими още от дете, защото там се чувствам откъсната от заобикалящия ме свят. А аз обожавам да се чувствам така. Може би единствено планината успява напълно да ме пренесе някъде отвъд всичко човешко, но в градски условия именно градините ме доближават най-много до това любимо усещане.

empirina-outfit

Мисля, че където и да отидем, винаги ще проверявам дали има ботанически градини в града и винаги ще искам да ги посетим. Сред множеството растения във всеки сезон можеш да видиш красиво цъфнали цветя и непознати дървета, а на повечето места има риби или пеперуди, които също никога не си виждал преди! И как да не искаш да отидеш пак…

botanical-garden

Разходките на такива места могат да бъдат забавни, романтични, мечтателски…

Можеш да отидеш с приятели, с половинката и дори сам никога няма да ти бъде скучно! Ако се интересуваш от света на растенията винаги има какво да научиш – ботаническите градини са като музей на растителността! Ако пък просто обичаш красивите и екзотични пространства, отново точно там ти е мястото!

glasgow

glasgow

И някъде там, сред всичките цветя, сукуленти, палми и мъхове, винаги можеш да откриеш себе си.

spring

empirina-outfitglasgow

quote

Облечена съм с: Кецове – Vans / Дънки – Terranova / Чанта – Terra Nova / Блуза – Remix Second Hand / Шуба – Mango

One comment

  • Здравейте!
    Беше ми много приятно да ме върнете повече от 20 г. назад във времето в зелена Шотландия! Блогът ви е прекрасен!

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *