Ревю: MyKi PET — GPS/GSM тракер за домашни любимци Никога повече изгубен

От няколко месеца с Фюри тестваме MyKi Pet – персонален GPS/GSM тракер, който Ви позволява да следите локацията на домашния си любимец посредством апликация на смартфона Ви.

Откакто имаме куче се убедих, че проблемът с изгубените домашни любимци е реален и доста сериозен. Все още съм на мнението, че стопаните се отнасят по-безхаберно към възпитанието на кучето си, отколкото трябва. Разбира се, има случаи с откраднати домашни любимци, но те са по-голямата рядкост. За повечето ‘бягства’ са отговорни самите стопани, които не са положили достатъчно и навременно усилие да възпитат своето куче или не се съобразяват с неговия нрав.

myki-pet

Именно в такива моменти на помощ идва MyKi Pet.

Ако имате пропуск във възпитанието на кучето си или то самото е представител на ловна порода и често “просто хваща средата и бяга/се губи”, MyKi Pet тракерът би Ви подсигурил известно спокойствие.

myki-pet

С MyKi Pet можете:

 • да локализирате вашият домашен любимец с точност до 10 метра;
 • да използвате устройството за малки и големи домашни животни, защото е изключително леко (28 грама);
 • да създадете зона за сигурност и устройството ще Ви информира с нотификация всеки път, щом Вашият домашен любимец я напусне;
 • да обучите кучето си на звукови команди;

myki-pet

Плюсовете на MyKi Pet:

 • подсигурява известна доза спокойствие;
 • влагоустойчив е, така че можете да го използвате през всички сезони;
 • удобен е за слагане на всеки домашен любимец, благодарение на нашийника в комплекта;

Минусите на MyKi Pet:

 • при нас MyKi Pet не успя нито един път да локализира кучето достатъчно точно и в малък радиус;
 • батерията му издържа до 100 часа само ако се ползва вкъщи, навън пада значително по-бързо;
 • цената му е твърде висока, ако бъде закупен самостоятелно (без план на Мтел);

myki-pet

Като цяло

мисля, че MyKi Pet е функционално устройство за хора, които са много притеснени за своите домашни любимци. Ние определено нямаме нужда да го ползваме в ежедневието, защото Фюри не бяга и отговаря прекрасно на команди като “стой”, “чакай”, “ела”. Все пак би бил полезен при пътуване, защото кучетата се променят и реагират емоционално на непознати места. Определено един тракер в такъв момент би донесъл допълнително спокойствие и на нас.

myki-pet

MyKi Pet струва 199.00 лв. и можете да го закупите от сайта myki.pet, а с абонаментен план Мтел Сърф XS в момента можете да си го подарите само за 29.99 лв. от еМаг.

2 comments

 • Страхотно устройство. Когато си го поръчах бях спокоен, че мойто куче няма да се изгуби и винаги знам къде е.

 • Въобще не съм доволен! Сложих такова у-во на котарака. Постоянно няма връзка с тракера. А ако има ми дава грешна локация. В лошо време никаква връзка. Батерията пада за ден. Вчера пак изчезна котарака. Никаква връзка с тракера и вече няма батерия. Надявам се котарака пак да е влезнал у съседите и като си дойдат (дано да е скоро), да го намерим. Иначе ни котка, ни тракер.
  С 2 думи това у-во е пълен боклук.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *