Името ми е Пирина, на 21 съм и обичам да пиша за всичко, което свързвам с позитивния начин на живот. Преди не-много време реших да създам своето уеб местенце, където се подвизавам вече 3 години почти ежедневно. Първоначално “Empirina” беше кулинарен блог, но не след дълго порастна и стана блог за “всичко най-хубаво”. Така започна и продължава моето уеб приключение.

empirina

Хората често ми казват “Променила си се”.

Не харесвам определенията. Определенията и етикетите са начин да ограничим мисленето и виждането си и по този начин да поставим бариери на собственото ни развитие. Не вярвам, че определянето по жанр, формат, стил, тема е нужно, още по-малко хубаво. Вярвам в свободата на човешката мисъл, в страстта, в емоциите и следването на мечтите. Оставям инстинктите да се просмукат в мен и те да ме водят натам, накъдето трябва. Защото обожавам усещането да бъда себе си.

Започнах да генерирам и споделям съдържание в уеб на 15. От тогава вкусът ми, усещането ми за естетика, начините, по които извършвам дори ежедневни дейности са се променили. Това, което ме прави щастлива и ме вълнува се е променило. Безмерно клише е и може би не е това, което някои хора искат да чуят, но никога повече няма да бъда това, което бях тогава. И това не е нещо лошо.

Чувствам се повече себе си с всеки изминал ден. Защото все по-малко се вълнувам от нещата, които ме ограничават и все повече се оставям да бъда водена от така наречения вътрешен глас. Хората, кампаниите, дори коментарите, които ме предизвикват да изляза от черупчицата си, са моето спасение, защото именно те ми предоставят шанса да го направя. И това нещо толкова много ми харесва!

2 comments

 • Браво, Пирина! <3
  Човек трябва да изразява себе си, да следва мечтите си и да живее в хармония и любов!
  Вътрешният ни глас, винаги говори най-добре. Свободата е най-ценното нещо на този свят.
  Пожелавам ти живот без рамкиране, много топлина и уют да има в дните ти!
  Късмет!
  Прекрасна си! <3

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *