Empirina е лайфсайл, бюти и понякога личен блог, в който намират място вдъхновяващи истории и ежедневни съвети за по-щастлив и изпълнен със смисъл живот. Посветен е на всички, които обичат да експериментират в търсене на нови начини да бъдат по-добрата версия на самите себе си.

empirina-outfit

Казвам се Пирина. И винаги ми е било трудно да се представям по-подробно от това. Обичам уютните малки пространства, приготвените с грижа напитки, френските сирена, тъмните червила и всичките сезони, с които разполагаме. Винаги намирам на какво да се радвам, понякога съм досадно позитивна.

За скромните си 22 години успях да уча за графичен дизайнер, да работя по специалността си, да отгледам куче от 2.5 до 30кг., да сключа брак и да създам дете. Знам, че много ми предстои и следващите ми цели са свързани с усъвършенстване на собствената ми личност и откриване на всички онези неща, които ще могат да ме дефинират от пръв поглед. Работя върху себе си ежедневно.

empirina

Едновременно се вълнувам от противоречиви неща – планинарство и козметика, домашни любимци и интериорен дизайн, настолни игри и мода. С годините откривам, че именно в това разнообразие на личността съм най-много себе си и се старая да запазя всяка една от тези страсти и да я развия.

За четирите години в блог сферата съм си партнирала с разкошни брандове като: Mercedes-Benz, Avon, La Roche-Posay, Vichy, Sephora, Olympus, Starbucks и други. Работата с тях ми е помогнала да усъвършенствам своето онлайн местенце и да предоставям на читателите си стойностна информация за кампании, продукти и събития, които намирам за очарователни.

За контакт: pirinavodenicharova [at] gmail [dot] com

2 comments

 • Браво, Пирина! <3
  Човек трябва да изразява себе си, да следва мечтите си и да живее в хармония и любов!
  Вътрешният ни глас, винаги говори най-добре. Свободата е най-ценното нещо на този свят.
  Пожелавам ти живот без рамкиране, много топлина и уют да има в дните ти!
  Късмет!
  Прекрасна си! <3

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *