M3 Communications Group, Inc. 20th B-Day Party | #20M3 – Rock-A-Monday

Дойде време на така дългоочакваната от вас (а и от мен, в интерес на истината) публикация, посветена на 20-годишнината на M3 Communications Group, Inc. За тези от вас, които не знаят, компанията се занимава с иновативни и практични PR и маркетинг стратегии и кампании. И сега въпросът как точно аз се озовах на това парти? 
Ами, много е простичко и все пак много вълнуващо. Та, изкарвам аз един прекрасен курс по Онлайн Маркетинг още миииналия ноември при прекрасната блогърка и лекторка Жюстин Томс. Пристрастявам се, естествено, защото тя така влияе на хората и нещо в мен започва да иска още. И така, в началото на календарната 2014 година, тогавашната маркетинг асистенстка на M3 College (колеж по PR&Marketing към M3 Communications Group, Inc., където реално карах курса) ми предложи да изкарам един безкрайно приятен стаж като дизайнер и неин асистент в колежа. Съгласих се без много да му мисля. И така минаха 3 месеца в колежа, в които правихме дизайни, разработвахме фейсбуук страницата, проучвахме маркетинговия пазар и PR нуждите на българския бизнес и умувахме за нови курсове към програмата на колежа. Беше изкллючително вълнуващо преживяване, което приключи с предложение за работа за мен, но пътищата ни се разделиха. Или поне така си мислех. Но ето че отново нещо преплита пътя ми с М3. И не мога да се противопоставям, разбира се. :))))))))))

Партито за годишнината се състоя в Infinity Tower, етаж 19. Нямам думи да опиша гледката от там. Станах доста популярна с необичането на София и сега, когато това ми се случи, мога да кажа, че имам поне една причина да харесвам този град. Нощната гледка на всички светлини е повече от прелестна. Това добави и допълнително усещане към емоциите тази вечер. Да не говорим, че самото събитие вкарваше някакво усещане за once in a lifetime event. Беше страхотно.
А на снимките по-долу можете да видите подаръка, който (по идея на Жаси, мениджър Образование в M3 College) всички стажанти направихме на фирмата по случай празника. Страхотния Йовица Миленов на място, със спрейове нарисува невероятна космична картина на платно. Адмирации към този талант.
Изглежда ли ви като парти, което бихте посетили? Мислите ли, че големите компании трябва да празнуват мащабно своите годишнини? Споделете мнението си в коментарите.

2 comments

  • Страхотно събитие е било. Ще се радвам да ми кажеш малко повече за този колеж? Поздрави, Мая

  • Здравей, Мая! Пиши ми на мейла (pirinakasapinova@gmail.com) всичко, което те интересува, а аз ще се постарая да бъда максимално подробна в обясненията си.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *