H&M Cosmetics: Eyeshadows and Blusher

Знам, че от доста време бавя това ревю, но тъй като към сенките съм леко претенциозна, а това беше първият ми блъшър, реших да си оставя достатъчно време да си създам мнение за двата продукта. Всъщност тогава сред покупките ми имаше и една двойна четка – за фдт и блъшър, която също беше новост за мен.
Нямам представа колко от вас знаят, но аз принципно не се гримирам често, а дори когато го правя използвам минимален брой продукти. Имала съм един фдт в живота си, който съм ползвала за експерименти, а не ежедневно, един коректор (от който съм супер доволна и скоро ще му правя ревю!) и (както вече казах) един блъшър. Редовните заподозрени в арсенала ми са спиралата, някое и друго светло червило и леки сенки за очи. Останалото е бяла козметика, която пък ползвам в изобилие.
Е, стига с лирическите отклонения, да се запознаем с така нашумелите напоследък H&M Cosmetics.
Да започна първо с разочарованието – четките на H&M не струват! Поне според това, което показа като качество моята. Адски недоволна съм от твърдите и бодящи косъмчета на четката за блъшър, а тази за фдт така маже, че ми се щеше никога да не я бях пробвала. Повече за четката нямам какво да кажа.
SMOKY eyeshadows by H&M
Затворени в компактна и здрава пластмасова кутийка, сенките са страхотното оръжие за ежедневна употреба и пътуване. Пигментираността им няма да се хареса на онези от вас, които обичат плътни и наситени тъмни сенки, но е перфектна за лек грим в “мрачната” гама, а белият цвят създава адски интересно за мен тебеширено усещане в street style. Съотношението цена/качество е изпълнена, а аз съм повече от доволна, защото търсех точно това, което ми предоставят сенките. С удоволствие бих закупила пак!
Получавате 7,5гр. продукт
на цена от 9,90лв.
Make me BLUSH by H&M
В нюансите PEACH, CORAL и BRONZE, тази палитра от три блъшъра ме грабна още в магазина, когато пробвах цветовете от тестера върху ръката си. Нямах представа какво търся, защото в никакъв случай не бях излязла на лов за блъшъри, но се оказах късметлийка. Кутийката е компактна и се затваря здраво (при мен твърде здраво, дори личи на снимките как при едно от отварянията отчупих част от кораловия блъшър с нокът). Трите цвята могат да се използват както по отделно, така и смесени един с друг, а защо не и трите заедно?! Адски съм доволна от този продукт, като изключим недостатъчната му трайност – около 5 часа по мои сметки. Не съм сигурна, че бих купила пак, защото ми се ще да поекспериментирам с блъшъри, но определено тези ще си ги изхарча с удоволствие!
Получавате 4гр. х 3
на цена от 7,90лв.
 
Вие пробвахте ли нещо от серията? Доволни ли сте?

4 comments

  • Много готино ревю! Много се чудех точно на една четка за руж наскоро, но май ме поотказа 😀 Иначе и тези ружове ми направиха впечатление, но не съм сигурна дали ще седят добре на моята кожа. Сенките също изглеждат супер! Пожелавам ти с кеф да си доизхабиш всичко :Р

  • Според мен можеш да намериш по-добри четки на същата цена. Аз самата в момента съм в търсене, тъй че нека се разберем която от нас открие добра четка за руж, да каже на другата, хахахаха.

  • Аз си взех същите сенки + червилото Bohemian Plum. От сенките не съм особено доволна, но проблемът не е в сенките, а в това, че не знам как да ги нанасям. Колкото до червилото, то е прекрасно, но… абсолютно същото като Dark Side на MAC. Което също е прекрасно, стига да не притежавах вече второто. Сега имам две абсолютно еднакви червила… поне и в двете съм влюбена.

  • Аз също малко се дразня на еднаквостите в някои продукти на различни марки. Но пък това, че ти харесват прави двойна доза кеф за теб:))))

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *