MAYBELLINE Affinitone Concealer | #Blogmas Day 10

Откакто съм започнала инициативата #Blogmas, не съм пускала никакви ревюта на каквато и да е козметика. Днес ще поправя това с ревюто на един коректор, който чака от месеци, но трябваше да му дам нужното време да остави впечатление.
Няколко факта за MAYBELLINE Affinitone Concealer-а:
1. Това е първият ми коректор.
2. Това е един очарователен коректор.
3. Това е един повече от прекрасен цвят.
Опаковката му е абсолютно нормална и с нищо не привлича вниманието – малко и леко пластмасово шишенце с капачка + всякаквите му лога и лепенки. Харесват ми квадратите по бутилката.
☼ От състава няма нито да останете очаровани, нито разочаровани. Това, което ми прави впечатление е, че има доста екстракти от разни плодове – примерно от гроздови семки или пък от краставица (това май е зеленчук, ама нищо). Доста е лек на текстура и усещане.
☼ Цвета му е 03 SAND, което пасва перфектно на светлата ми кожа. Има много незабележим отенък на така нашумялото и модерно напоследък розово злато, но почти не се усеща.
Доволна съм от действието му. Не е напълно покривен, така че не очаквайте да не остане и следа от тъмните ви кръгове под очите, но пък озарява прекрасно горната част на лицето и разлика има.
Трайността му е спорна. Да речем – според условията. Аз нанасям него, отгоре слагам крем, а за финиш – пудра. Комбото е супер.
Като цяло съм доволна от първия си избор. Бих купила пак, но по-скоро ще пробвам нещо друго, за да мога да сравня – препоръчайте ми някой! Тогава може би мнението ми ще тежи повече.
Да речем, че препоръчвам на тези от вас, които имат малък или никакъв опит с коректорите и чиито лица не са свикнали на по-тежка козметика.
Получавате 7,5ml. продукт
на цена от около 10лв.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *