За пътуването, приятелството и едно бебе

 Пловдив е страхотна и много любима дестинация. Безпределно арт град с хубава архитектура, приятен за почивка климат и достатъчно тепета за всички. Ще отида там отново, може би като се позатопли времето, и ще пиша за него тогава, обещавам.
Хванахме влака София-Пловдив в петък, по залез. И искам да ви кажа, че ако не сте пътували с влак към този край на България, задължително трябва да го направите. Пътят до Пловдив е адски живописен, много съжалявам, че не наснимах повече от влака, но реших този път да се наслаждавам на залеза в движение, пък да си спретна още една екскурзия в тази посока специално с цел пътепис и тогава да ви покажа за какво става дума. Междувременно, разбира се, споделих една снимка в instagram, за да не ви оставя съвсем на сухо в този аспект.

Пристигането ни беше толкова дълго очаквано, че направо нямахме търпение да се хвърлим в таксито и да застанем на вратата на най-страхотните ни семейни приятели, единственото малко куче, което обожавам и…едно бебе. С Б. и Л. се сприятелихме и сближихме за отрицателно време и вече цяла година много се обичаме. Те щяха да се местят да живеят в София, но като Л. забременя решиха да се върнат към по-спокойния Пловдив. Завиждам им за това, че живеят там. Благородно, но им завиждам. И въпреки че знам, че това беше най-правилното решение за тях и детето им, като най-огромната егоистка много искам да са в София, да са ми близо. Защото много ги обичам. Защото с тях часовете минават като секунди и защото са от онези хора, които ме обогатяват във всеки момент. Мечтая си да дойде времето, в което ще ни е по-лесно да се придвижваме до Пловдив, защото като днес ми се пие кафе с тях и не мога направо се побърквам от яд!

А малкия…

Най-прекрасното бебе, което съм виждала. Беше точно на 43 дни в петък, когато пристигнахме. Спокоен, с огромни, почти разбиращи очи, любопитен и перфектен. Не бях държала в ръцете си нищо по-крехко. Нямам думи да опиша, трябва да се изпита, да се пипне, да се види…
_MG_2415 _MG_2424 _MG_2434 _MG_2462 IMG_2467

One comment

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *