Летни аромати от Balea

Всички, които следят блога от миналото лято знаят, че се увличам в пъти повече по бялата козметика, отколкото по декоративната. Имам си един коректор, две спирали, една пудра, една четка за пудрата, две палитри сенки, черен и зелен молив, няколко червила в близки един до друг нюанси, една мицеларна вода, един покривен крем за есента и една трицветна палитра руж. Това е общо взето от декоративната. Вижте, от бялата козметика непрекъснато опитвам нови неща като паралелно с това си имам своите фаворити, от които харча кутийка след кутийка и тубичка след тубичка.

Напоследък пазарувам страшно много козметика за под душа и банята като цяло. Изпробвах много нови неща от началото на лятото, когато кожата ми адски много жадува за хидратация, а сетивата ми за свежи аромати. Именно затова искам да ви представя трите страхотни попадения на Balea, които хванах на намаление в dm последния път като бях в Пловдив.

Истината е, че това са първите ми продукти на Balea. Много бях слушала за марката и то все добри отзиви, затова като ги видях, че са по 2лв. парчето, реших, че е дошъл моментът да разнообразя ароматите в банята и да пробвам нещо от някой нов за мен бранд. И никога няма да съжалявам.

1. душ гел Balea Limette & Aloe Vera

2. душ гел Balea Milch & Honig

3. течен сапун Balea Papaya & Buttermilch

Не мога да реша кой от трите бих сложила на първо място, защото всеки е страхотен сам по себе си. Затова нека ви опиша ситуацията така – #1 бих си го добавила за свежест към някоя ледена напитка в жегите, #2 го усещам като маска за кожата на цялото ми тяло, бих се изкъпала във вана, пълна с него, а #3 направо искам да го изям. Това е положението, дами и господа – н е в е р о я т н и по мое мнение попадения, които бих препоръчала на всички.

One comment

  • Ах, тези направо ги ям, имам 4 отворени в банята 😅 пробвай от летните им аромати!

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *