Октомврийски КОЛЕТЪ: #БИРАиМЕЗЕ

За втори път поръчвам КОЛЕТЪ.

Първият беше този за Септември, който беше посветен на малките диванета 🙂 и беше пълен с нещица, които пробуждат детето и у най-закостенелия възрастен. Много му се зарадвах. Някои от нещата няма да ползвам, но пък съм свободна да направя страхотни подаръци (а защо не направо коледни?!) на мъници, които ще им се радват също.

Не можах да пусна пост за предния покрай преместването. Именно затова още щом получих #БИРАиМЕЗЕ днес, побързах да го снимам, за да мога да ви го покажа още сега!

точка спот

Картичката на готината мадама, която направо се е изкъпала в бира, веднага намери място на тоалетката ми и ще стои така подпряна докато не й намеря рамка. Да, рамка! Залужава си го, не мислите ли? Страхотна е.

колетъ колетъ

Този колет беше по-специален. Дойде в чанта и беше с по-висока калорийна стойност от обикновено. Нямаме нищо против, разбира се, нали лятото си отиде?

Големи вкусотии (и някои невкусотии, но пак тематични) се подвизаваха под капака:

1. Гризини/соленки от ХлеБар – малко неподходящи, защото им личеше, че не са пресни, но пък вкусни, определено.

2. Кашкавал от Екоферма Палакария – вкусен! Фюри също го хареса..

3. Мурсалски ейл от ahsomething – крафт биричка с мента, която съм пробвала и преди и много харесвам.

4. Чанта от Цианопром, която, както виждате, е създадена специално за КОЛЕТЪ. Страхотна!

5. Картичката от Точка, която вече споменах.

6. Картичка тип ваучер за 50% отстъпка от сметката в РакетаРакияБар. Ще оползотворим с Любимия на следващата ни среща.

Ако трябва да назова любимо нещо от този КОЛЕТЪ, това определено ще бъде чантата. Супер свеж надпис, да, но искам да отбележа, че бях очарована от самата материя. Не е от онези полупрозрачни, тънки чантички с някакъв лепнат принт. По-масивна е, ако мога така да се изразя, има копченца тип тик-так за закопчаване + едно вътрешно джобче с лепенка. Страхотна е, обожавам я вече! ♥

колетъ

КОЛЕТЪ можете да поръчате като им изпратите съобщение на facebook страницата. Много са мили, много са отзивчиви и няма да съжалявате за съдържанието – вече го доказаха четири пъти! Оставям и тук инфото, което можете да намерите на страницата им:

Аз лично нямам никакво търпение да разбера темата на следващата кутия, защото вече я поръчах!

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *