Любими коледни аромати в банята

Като стане дума за аромати в банята, никога не ми стигат!

Обичам да имам по няколко аромата, подходящи за сезона, за да мога да си избирам, в зависимост от това в какво настроение съм в деня, в който си вземам душа.

Днес ви представям двата аромата, които ползвам изключително често от средата на ноември и перфектно се връзват с коледния дух, който витае из цялата къща и навсякъде около мен.

sephora

1. sephora Let it snow (bubble bath&shower gel)

Един супер продукт, който получих като подарък от коледното парти на Sephora. Използвам го доста често, особено напоследък. Мирише на зима. Не знам как точно да го определя. Хем има този аромат на чисто, на бяла козметика, хем има нещо сладникаво, което ме кара да си мечтая за коледни курабийки и лампички. 😀 Страхотен! Може би бих искала да се разпенва малко повече, но това е поправимо – просто слагам повече!

avon

2. avon Mrs. Frosty bubble bath

Това не е душ гел. Това е пяна за вана. А аз нямам вана. Затова го използвам като душ гел. Толкова предистория. 😀

В интерес на истината, и преди съм използвала пяна за вана от avon като душ гел. Страхотни са и стават за тази употреба. Точно този е от коледния им каталог, изглежда неимоверно сладуско и мирише на ябълков сладкиш! Точният аромат е spiced apple и толкова много ми харесва, че едвам преживявам факта, че нямам вана. *мрън*


Кажете ми, че не само аз държа по минимум 5 различни аромата душ гелове в банята?!

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *