Pearl Guard – избелващи ленти за зъби

За избелващите ленти Pearl Dent писах преди време и бях страаашно доволна от резултата. Очаквах от следващото пололение ленти да са още по-добри и очакванията ми бяха оправдани. За по-малко време постигнаха по-добър резултат. Нека отбележа отново, че аз не правя целия курс с лентите, защото имам една прозираща пломба на преден зъб, която започва да жълтее ако останалите се избелят прекалено много. 

oraxdent

Получавате Peald Guard в готина кутийка от доста дебел картон и супер приятна гланцирана повърхност. Не, че това има значение за ефикасността на продукта, но имам професионалното изкривяване да обръщам внимание на тези неща.

В кутийката ще намерите 14бр. ленти които можете да ползвате толкова често, колкото прецените.

Опаковката на самите лентички за избелване не се различава особено много от тази на предшествениците им, но за разлика от тях пък, лентите много по-лесно се отлепват безпрепятствено от подложките, което спестява някоя и друга минута нервиране. 😉 Залепват за зъбите перфектно, като трябва да внимавате ако имате някое криво зъбче да притиснете хубаво към него, за да сте сигурни, че е добре облепено.

oraxdent

ORAX ни уверяват, че Pearl Guard лентите са с още по-изчистен състав, което ги прави подходящи за още по-честа употреба. Те са без пероксид, на база сода. Прекрасно, нали?! Безвредни и абсолютно ефикасни! Можете да ги използвате за подръжка на белите зъбки 2-3 пъти в месеца или пък преди важни събития, защото те наистина избелват само за час и разликата е осезаема.

Ето и как изглеждат моите зъбки с подръжката, която си правя един път седмично:

oraxdent

За мен това е перфектното бяло – нито прекалено, нито недостатъчно. А и ми е ок заради петънцето, което подържам точно на границата на появяването. 😀


Лентичките можете да поръчате от тук на цена от 49лв., което за мен е напълно приемливо и допустимо за българския пазар. Освен това една такава подържаща терапия за беличката усмивка, пригодена толкова добре за домашна употреба, за мен стана задължителна.

* Продуктът ми е предоставен за тест от PR. Мнението, както винаги, е лично мое и е базирано на опита ми с продукта.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *