Ziaja Cocoa Butter

Казвам ви честита пролет с една серия продукти на Ziaja, които ми станаха много любими още през зимата.

Купувам и пак купувам, и пак купувам, защото всички вкъщи вече ги обожаваме заради страхотните аромати, а ефектът на шампоана и балсама върху моята коса просто е УАУ за толкова бюджетен продукт!

ziaja-coconut

ziaja cocoa butter shampoo

Всичко започна с шампоанчето, което ми беше препоръчано от колежка. Отидох в Lilly и си го купих, придружено от портокаловия им душ гел, който също е страхотен, но е за друг пост, където ще си говорим за плодовите аромати. 🙂

От марката обещават, че шампоанът ще овлажни косъма и ще върне блясъка на косата. Checked! Наистина го направи с моята и съм повече от доволна. Косата ми е мекичка, мирише на какао 2 дни след измиване. Също така на етикета пише, че предпазва цвета на боядисана коса от избледняване, което не мога да потвърдя, защото не съм се боядисвала никога.

400ml., ~ 5лв.

ziaja cocoa butter creamy shower soap

За нито един от последователите ми не е тайна, че обожавам разнообразието от душ гелове в банята и държа да имам минимум 3 варианта. В момента имам 3 само на Ziaja, да не говоря за останалите сега, но положението е страхотно за моите представи! Този ми е фаворит за последния месец. Купих си го по време на ваканцията ни в Благоевград (отново от Lilly) и от тогава ползвам само него – няма омръзване!

Като цяло ароматите на Ziaja са супер сполучливи, наистина миришат вкусно, трябва да ги пробвате на всяка цена! Аз, като човек, който няма и никога не е разполагал с вана, доста оценявам хубавите душ гелове, които поне мъничко те карат да се чувстваш като на СПА в собствената ти баня.  Този е от тях.

500ml., ~ 5лв.

ziaja cocoa butter hair conditioner

Балсамчето също оправда очакванията ми. Прави краищата ми меки и определено улеснява разресването, което при мен с тоя реснач, дето го разнасям на главата си, е абсолютно задължителен критерии към всеки балсам.

Ароматът отново е един път. Да ти се прияде!

200ml., ~ 5лв.

ziaja

На Ziaja Cocoa Butter серията давам с чистаз съвест 10/10, по всички параграфи оправдават очакванията спрямо цената и класа козметика, в който попадат. Страхотни! Сега ще ми е още по-трудно да намирам задоволяващи шампоани и балсами. А душ геловете на марката съм си обещала да ги пробвам ВСИЧКИТЕ.

3 comments

  • Добреее де, определено ме съгласи да се сдобия със серията :-)))))))

  • Обожавам какаовият душ гел. Открих го докато бях в Полша, тъй като там ги произвеждат и са навсякъде. Доста от продуктите им ми допаднаха. Шампоанът не съм го пробвала, но отдавна търся шампоан или балсам, който да има траен аромат, така че само заради това бих го взела.

    • Чудесен е шампоана, а аз вече пробвах и маската, която е още по-яка! Изобщо към цялата серия нямам забележки, а косичката ми е щастлива. ^_^

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *