Бохо Джаз A to Jazz Festival, Sofia

* Заглавната снимка на поста е собственост на A to Jazz.

Кой не знае A to Jazz, кой не е чувал за него! Е, ако все пак сред вас има хора, които за първи път разбират за фестивала от мен – той е международен, той се състоя вече 6та поредна година в София, той е магически! И дори да не сте фенове на джаза като музикален жанр, то ще се влюбите в атмосферата на всяка цена.

Полянката пред сцената се пълни от много свежи хора, деца, дори баби и дядовци с огромни усмивки. Кучета и други домашни любимци се срещат на всеки 10 метра, хамаци се опъват на всички дървета, настроението кипи, защото хората са го направили такова. Емоцията е огромна, атмосферата е адски освежаваща и ако сте пропуснали всичко това, другата година на всяка цена поправете тази грешка!

IMG_20160701_183255

Пълно е с шатри на различни брандове, които, за мое щастие, успяват да измислят все по-интересни начини да ангажират потенциалните си клиенти. Освен масовото раздаване на флаери, се срещат и кампании като тази на Frutino, които бяха измислили доста готин начин да снимат хората сякаш са на плажа. Промоутърките бяха мега свежи също!

IMG_20160701_185859

Както вече споменах в поста 5 дни в офиса, за този ден избрах много boho-jazzy аутфит. Дънков гащеризон, лека бяла риза, кецове, платнена чанта с готина, българска типография, хипарски обеци и удобни кецове.

IMG_20160701_194114

За тези поляни и седене по земята, това беше най-добрия избор и нито за миг не се почувствах некомфортно в дрехите си.

Облечена съм с: Гащеризон New Yorker, Бяла риза H&M, Кецове Converse, Обеци Handmade, Чанта Cyanoprom

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *