GOODINK Масло за по време и след татуиране

Както знаете, съвсем скоро се татуирах, няма и месец. Е, вече се радвам на абсолютно зарастнали татуси и не мога да ви спестя очарованието си от GOODINK — продуктът, на който заложих този път. Разбира се, ползвах и антибактериален сапун, всъщност по-често миех, отколкото мажех, но без кремчето съм за никъде.

Купих си го от Artcore Tatto, ателието на петя (за което може да прочетете повече тук) на цена от 10лв., ако не ме лъже паметта. Взех малка разфасовка (30ml), половината от която ми стигна за пълно зарастване на двата татуса.

Има два вида Goodink, като единия (този, който аз си купих) може да се използва както по време на татуиране, така и след, а другия е само за заздравяване. Спрях се на този, защото кожата ми реагира добре с него докато Петя ме татуираше и не исках да рискувам с нещо неизпробвано.

Като цяло съм супер доволна от продукта. Нямах никакви съмнения и предразсъдъци относно самото кремче, защото имам доверие на хората, които го произвеждат. Опасенията ми бяха единствено дали кожата ми ще реагира добре, но нямаше никакви неприятни изживявания.

И не на последно място — кремчето мирише разкошно на билки! ♥

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *