Любимо през Септември Козметика, homeware, хапване, пътувания и още...

Много естествено ми дойде, а и някак нямаше по-подходящо време за (мисля че?!) първия ми подобен пост, а именно – любимците за септември! Септември беше един много емоционален и зареждащ месец. Всичко започна със сватбата ни и ще завърши с едно (поредно) пътуване до любим Благоевград, а на 1ви октомври ще “открием” подобаващо новия месец с една приятелска сбирка. Какво по-хубаво от споделените емоции?

Резултат с изображение за happiness is only real when shared quote

И така, понеже, както всички очакват, ще има отделни постове за свабата (може би дори няколко) и за медения месец, няма да ги включвам в този пост. То се знае, че са от най-любимите неща like…ever! Затова ще започна с нещата не по категории или хронология, а така, както ги чувствам.

Happy lights

happy-lights

Happy lights са нещо, което исках от твърде много време, но все се спирах с обосновката, че нямам нужда. НЯМАМ НУЖДА ЛИ?! Това е една от най-великите ми покупки някога! Невероятни са! Внесоха толкова много уют в спалнята ни, че не знам как съм си позволявала да чакам толкова дълго време преди да ги взема!
Поръчах happy lights от vivre, от време на време пускат кампания специално за тях и излизат по-евтинко. :)))

DR. SCHELLER Organic Jasmine

dr-scheller

Кремчето на Dr. Scheller се превърна в помощник срещу сухата кожа, която пък ми е гарантирана при смяната на сезоните. Особено в този период, когато студа идва малко изневиделица и ме хваща неподготвена. Не и този път!
Текстурата му е една идея по-тежка отколкото предпочитам, но пък ефект има при мен, така че не спирам да го ползвам заедно с кокосовото масло, за което ще ви говоря в друг пост съвсем скоро.

Айвар и Малиджано от MAMA’S

mamas

Тези две сладки бурканчето с неимоверно вкусно съдържание си харесахме от Фантастико с мъжа ми и ги ометохме за норматив! Айвара е от най-лютия, но има пикантен и такъв, който изобщо не е лют – за всекиго по нещо, както се казва. А малиджаното исках да го пробвам много отдавна и определено оправда очакванията ми. Ако обичате кьополу, и двете ще ви харесат – гарантирам!

Чешмичките в Банско

bansko

В Банско са изградили нова улица, за която ще разкажа също в отделен пост, защото посъбрах снимков материал. Разходихме се с брат ми при последното ни посещение там и останахме много доволни. По време на разходката си припомних колко много обичам Банско заради…чешмичките! В този град има най-много чешмички на глава от населението, заклевам се! 😀 И е толкова хубаво да не се чудиш от къде да пиеш вода! И е още по-хубаво, че водата е разкошна!

Тиймбилдинга и гръцката бира

beach

За капак на всички пътувания и емоции, от фирмата ми бяхме на тиймбилдинг в Гърция и си изкарахме великолепно! Хем беше хладно, хем водата чай. Планинската ми душа се радваше на морето толкова, колкото никога до сега! Още едно доказателство, че при правилните обстоятелства и с правилните хора можеш да си изкараш страхотно.

greece-beer

А и гръцката бира е върха, между другото! Оставете узото, то се знае. Бирата! Страхотна фина газировка и мек вкус, много ми хареса! С удоволствие си я пийвах. Не, че отказах 1-2 мохитота на плажа, но бирата определено вече е едно от нещата, заради които искам да се върна в Гърция.

Есенната храна

autumn

И, да, най-сетне дойде любимото ми време от годината! Не само заради красивите пейзажи, шаловете, топличките дрешки и тъмните червила. Много обичам есента и заради разнообразието, което може да внесе във всяка кухня. Днес най-после взех кестени и тиква от пазарчето, а утре сутрин ще прекарам с топличко pumpkin spice latte и любима книжка под мекичко одеялце. Есен! ♥

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *