Сред любимите коледни аромати: Yves Rocher Душ гел Мандарина & Подправки и течен сапун Червена боровинка & бадем

Вдъхновена от първия снеговалеж за тази година, въоражена с две бутилки малиново вино Trastena, пратка от Fashion Days и позамръзнало носле, бързам да се прибера при Любимия, коледните лампички и горещия душ с Yves Rocher!

Отдавна хвърлям по едно око на коледните им лимитирани колекции, но миналите години все не стигах до тях, незнайно защо. От година насам обаче все по-голямо хоби за мен става да имам огромен избор от аромати в банята. Вече дори мога да го нарека мини-колекция и нямаше как да пропусна да пробвам и Yves Rocher!

Истината е, че марката абсолютно оправда очакванията ми. А това, че с мъжа ми ги избирахме заедно и той също ги хареса, си е комплимент от значителна важност. :)))

Yves-Rocher

В крайна сметка се спряхме на Душ гел Мандарина & Подправки и течен сапун Червена боровинка & бадем. Ароматът им с Круша & Какао и на двамата ни дойде една идея по-тежък от предпочитаното в нашето семейство. А защо точно душ гел и течен сапун, при положение, че марката предлага кремове за ръце, ексфолианти, балсами за устни и мляко за тяло? 1) Както вече казах – колекцията от душ-гелове вкъщи трябваше да бъде попълнена! и 2) кремове за ръце и балсами за устни имам за доизразходване и не виждам смисъл да трупам, а мляко за тяло не обичам да ползвам. За тези от Вас, които са фенове за този тип продукти, сигурна съм, че ще Ви харесат тези така приятни за сезона аромати!

Взех ги от Debenhams в Bulgaria Mall, но би трябвало да ги намерите и във всяко Lilly. Цените варират от ~4лв. до ~17лв., като се предлагат и в много сладурски комплекти, които биха били чудесен подарък за близките Ви!

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *