Коледни подаръци

Весела Коледа, приятели!

Желая Ви от сърце много любов, разбирателство и хармония в домовете Ви! Бъдете здрави, подкрепяйте се, показвайте си обич във всеки един момент! Коледа е за споделяне на емоции и за това да се научим да ги показваме и през останалото време от годината! :))))

И не забравяйте, че с Коледа не свършва, а едва започва зимата! Още 2-3 месеца ще се радваме на огромни топли шалчета, горещ шоколад, канелено лате и по-уютен дом! Аз лично оставям лампичките докато температурите не се вдигнато до +10°. 😀

presents

Веднага бързам да Ви покажа подаръците, които ме чакаха под елхата, защото са страхотни и може да послужат като идея на някого от Вас – било то за позакъснял коледен подарък, или подарък за друг повод, а защо не и да си самоподарите нещичко.
Най-близките ми хора ме трогнаха страшно много, защото знаят точно с какво ще ме зарадват! Тоооолкова много ги обичам, не мога да го опиша с думи! Самото усещане от това, че някой е мислил за теб и с грижа е опаковал нещичко, което да намериш на Коледа под елхата, е много трогателно и миличко. Обожавам точно това чувство!

Ииии започвам първо с планинските подаръци, които са толкова Мен, че няма накъде повече!

Brille Thermal Set – Термо бельо

brille-thermal-set

Марката brille е бюджетна, но съотношението цена/качество е на супер високо ниво! Материята на дрехите е страхотна, отговарят си напълно на размерите. Единствено на ръцете ми е леееко късо, но предвид факта, че е термо бельо, върху което се обличат други дрехи, това изобщо не е фатално. Като цяло съм супер доволна и освен това стои убийствено яко!

brille-thermal-set

Ски Fischer

Fischer-ski

Предишните ми ски бяха Fischer и ги карах 10 години, при все, че бяха купени на старо. Тези отново не са нови, но пак са Fischer-ки, пак състезателна серия. Като нови са, сигурно са карани има-няма 7-8 пъти. (Обувките (Head) са ми от 10 години също, пак състезателни, но са най-великите и не ги сменям за нищо докато не ги потроша съвсем!)
Киро също получи първите си ски ever и нямаме търпение да дойде време да заминаваме на едноседмичната ски-ваканция, която сме си планирали за Нова Година!
Догодина планираме да си купим цели комплекти ски и двамата, и затова тази година се спряхме на малко по-бюджетни решения. Но пък кефа е огромеееен! ♥

TALISMAN The Dungeon Expansion & The Frostmarch Expansion

От кумувете получихме страшно много и страшно яки подаръци, но експанжъните за един от любимите ни бордгеймове – Talisman – се нареждат веднага в класацията Любими! Нямам търпение да ги пробваме!

talisman-expansions
За тези от Вас, които не знаят – Talisman е настолна игра, която най-кратко може да бъде определена като фентъзи монополи. Ако харесвате зарове, въртене в кръг, различни локации, но в по-фентъзи вариант с по-сложни герои – скилове, магии и пр., пробвайте го, няма да съжалявате и за секунда!

Коледни фенери с еленчета

Друг подарък от кумувете, който ми взе дъха са тези свещници с еленчета.

lantern

Знаете колко обичам всичко с елени на него, а тази година съм обсебена от свещници и тези са разкоооош! ♥ Супер Коледни са и мисля, че в тях свещи ще горят цяла зима! Много добре ми се връзват в коледното кътче с кошницата – ще Ви покажа скоро в instagram!

Преносима ютия Rovus

rovus-iron

Едната ми баба е голяма пътешественичка по душа и все ни подарява някакви неща, които биха ни били от полза по време на път. И все ни пожелава да пътуваме повече. Е, вече започват да се сбъдват тези пожелания, а подаръка е супер и точно на време, защото Нова Година ще прекараме на вила, където надали ще има ютии на разположение.

Harry Potter Stuff

Ииии тадададам-та-дааааам! Тази година получих за първи път в живота си подаръци, свързани с Harry Potter и съм толкова трогната, че хората са се сетили! Честно, не мога да го опиша! Ревах като малко дете! Знаете колко огромен фен съм на поредицата и просто вкъщи да си имам подобни неща за мен е мнооооооооооооого яко, хора!

1. Harry Potter Bowl

harry-potter-bowl

Едно от желанията ми за новата година е да се науча да закусвам пълноценно веднъж за винаги и мисля, че тази купа ще изиграе главна роля в постигането на това желание! Много е яка!

2. Hogwarts Castle

hogwarts-castle

И това ако не е най-якия макет на Hogwarts EVER! Страхотна изработка е! Представлява стъклен паралелепипед, в който Hogwarts изглежда като проектиран от където и да го полгеднеш. МАГИЧЕСКО! ♥♥♥

hogwarts-castle

hogwarts-castle

hogwarts-castle

Просто не мога да изразя с думи какъв кеф изпитвам от всеки един от тези подаръци! В голяма степен точно тези неща биха могли да ме дефинират като личност, което означава, че близките ми наистина ме познават тооооолкова добре! А това няма как да не бъде оценено високо. БЛАГОДАРЯ, хора! Много Ви обичам всички!


Ще ми бъде много интересно да споделите какво получихте Вие за Коледа! Подаръците са много хубава част от всеки празник. Не от материализъм, а точно защото близките ни прекарват толкова много време да мислят за нас и имат желанието истински да ни зарадват. Именно там е магията! 

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *