Червило и спирала #AvonTrue Или как едни опаковки на козметика могат да те върнат цял век назад

Първоначално новите #AvonTrue червило&спирала ги свързах с тежко, тъмно дърво. След това в главата си чух джаз и нямаше как да не им спретна една фотосесия с дървения грамофон вкъщи! Розовото злато така ми пасва с тъмно дърво и ме връща някъде в 20те години на миналия век, въпреки че се нарежда сред новите трендове.

avon-true

avon-true

Комплектът се състои от три продукта – несесер, червило и спирала. Още когато го видях знаех, че това е новият ми несесер за дамската чанта! Перфектна за мен големина, която да събере най-важните неща за подновяване на грима по средата на работния ден/вечерта/брънча с приятелки. Голямо впечатление ми направи ципът – много приятно и лесно е усещането като го отваряте. Не е от тези ципове, които имат нужда от разработване. Не ме питайте защо обръщам внимание на такива неща, не мога да отговоря. 😀 Наистина усещането на откопчаване е приятно. Шашава работа. 🙂

avon-true

avon-true

avon-true

Моята спирала е в класическо черно, но може да изберете и Brown Black нюанс. Още като я отворих и видях четката знаех, че това не е точно моят тип спирала, затова ще я подаря, но я тествах все пак. Продуктът е добър, аз просто обичам да напластявам спиралата, а тази съхне прекалено бързо за моите предпочитания. Ако обичате такъв тип спирали, със сигурност ще Ви хареса. Не се размазва лесно, но се почиства без много зор дори само с мокра кърпичка.

Цена на спиралата ~18лв.

avon-true

Не знам как го правят, но Avon винаги успяват да нацелят цветовете за червила, които харесвам. Смятайте, щом с едно червило, което ми беше изпратено от тях като подарък, бях на сватбения си ден! 🙂 Благодаря, Avon! ♥

Червилото пристигна при мен в нюанс Revitalizing Raspberry, но може да избирате между цели 15 нюанса! Цветът не отговаря напълно на лепенката, която можете да видите на долната част на червилото, но да не забравяме, че всяка кожа има филтър, който пречупва цветовете различно. (Затова не съм особен фен на суочовете на продукти, защото това, че върху моята кожа стоят по един начин, не означава, че при Вас ще се проявят по абсолютно същия. За да не Ви заблуждавам, в края на този пост ще добавя снимка, на която съм със спиралата и червилото.)
Като цяло съм много доволна от продукта. Напоследък съм главно на вълна мат, но малко разнообразие ще ми дойде чудесно.
Вчера имах малко работа извън вкъщи и реших да тествам продуктите на това излизане. Червилото издържа сравнително добре около 6 часа, през които не съм яла, но пък изпих няколко напитки. Може би ще има нужда от подновяване около 3 пъти в деня. Освен това хидратира устните и се усеща като крем върху тях в началото, много приятно за мен. 🙂

Цена на червилото ~12лв.

avon-true

А ето и как стоят продуктите върху мен. Пак казвам, спиралата не е точно моята, аз обичам по-плътни и не толкова бързо съхнещи спирали. А червилото със сигурност ще бъде в пролетния ми арсенал. Харесва ми усещането, което създава на устните, а този цвят е супер естествен за мен, а и абсолютно непретенциозен.

Пак ще се повторя, но освен, че продуктите са добри и според мен отговарят напълно на съотношението цена-качество, тези опаковки са просто разкошни! Изпратиха ме на място, от където не ми се тръгва и целия уикенд ми мина в джаз и вино! 🙂 Опаковането на продуктите е от изключителна важност според мен, не само защото опаковката продава, ами и защото това е, което виждаме през повечето време и аз като фен на всичко красиво, не мога да не го оценя!

Мисля, че розовото лято няма да излезне от трендовете скоро. А от нашия дом със сигурност — поне не тази година.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *