Baby picnic! И как бебето всъщност не пречи на нищо

Знам, знам, всичко вече сякаш се върти около бебето. Но не е точно така. Даже напротив. По-скоро бебето се върти навсякъде около нас.

Имам милион възможности да го оставям. Живеем с баба му и дядо му. Живеем и с вуйчо му. Всички заедно. Баща му също не го е страх да го гледа сам. Да, кърмя, но имам пликчета с мляко във фризера за минимум 5 хранения. Спокойно мога да прекарам цял ден без детето. Но не искам. С риск да обидя някого, да имаш дете и да не искаш да прекарваш време с него е безсмислено.

Казах в първото ми видео, че животът ни беше child-friendly още преди да се прокрадне дори мисълта за бебе. Единственото нещо, което обичаме да правим и то е неподходящо за бебе, това е да ходим по пъбове и барове. Но пък не толкова често. И лесно можем да ги заменим, ако преценим.

С този (повече снимков и съвсем не многословен) пост имам за цел да покажа на всички, които се чудят, че животът не свършва с децата. Е, ако щастието ви зависи от ходенето на дискотека, да, може би ще имате лек дискомфорт. Нашият живот обаче само се обогати.

Какво обичаме да правим? 

Да пътуваме. Да ходим по пикници. Да ходим на преходи в планината. Да обикаляме парковете, квартала, града. Да каним приятели на гости и да им ходим на гости. Да се разхождаме с Фюри, независимо къде. Ей такива неща. 🙂 И във всяко от тях можем, без да се замислим, да включим Матей. Дори бих казала, че държим. Вече искаме всичко да ни се случва с него!

Предполагам, че с времето нещата се променят, но не мисля, че нашият лайфстайл ще ни ограничи по някакъв начин. Обичаме да прекарваме време вкъщи и сред природата. Някъде на съвсем закътано в ъгъла място идват заведенията и моловете, където престоят с бебе е една идея по-ангажиращ, но и това не е болка за умиране.

Просто се облечете хубаво, грабвайте сладурчето и марш на поляната! ♥

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *