Матраци Amber – 18 месеца по-късно

С промо код Empirina10 ползваш 10% отстъпка от цената на всеки матрак! Това са 100лв. отстъпка за голям матрак за спалня! Не пропускай да го въведеш при поръчка! Благодаря на Amber, че бяха така любезни да предоставят този промо код за всичките ми читатели!


Преди година и половина, точно 2 месеца преди да се роди Матей, оставаха последни щрихи по основния ремонт на спалнята ни. Трябваше да декорираме и да изберем матраци, защото бебешки изобщо нямахме, а за нашия дунапрен не исках и да чуя. Подробната история как стигнахме точно до матраци Amber и защо избрахме именно тях, може да прочетете в този пост.

Влюбихме се от първото лягане, но това може да се случи с много матраци на пазара. И често се случва, всъщност – отивате в шоурума, всичко е прекрасно, лягате си на някой матрак и се чувствате като на облак. Много често обаче, след няколко месеца ползване, осъзнавате каква грешка сте направили. Матракът започва да се деформира, пружинки започват да изскачат и всъщност все по-често се събуждате схванати. Ако не ви е позната описаната ситуация – радвам се за вас. Но на мен ми е позната. Ето защо сядам да напиша този пост – защото с Amber не се случи нищо подобно и очакванията ни бяха оправдани.

Image may contain: text

В периода между първия ми пост за Амбър и този пост, много от вас ми писаха с въпроси относно матраците – както нашия, така и този на Матей.

Матрачето за креватчето на нас ни го изработиха по поръчка, но вече имат в асортимента бебешки, което е супер! Можете да ползвате и отстъпката с промо кода empirina10. 😉 Знам, че има много по-евтини матраци на пазара, особено бебешки, но това беше един от нашите приоритети и исках да съм убедена, че детето спи в комфорт и безопасност. А какъв по-добър начин за това от личния тест? Сега знам на какво точно спи Матей, защото ние самите спим на същото. (Това, че в 99% от времето co-sleepваме е друга тема, но дори да не се използва много, не съжалявам, че купихме Amber и за креватчето, защото ще се ползва от следващите деца.)

Много хора ме контактнаха и по въпроса с дископатията ми и матрака. Аз бях категорична, че трябва да сменим не просто матрака, но и вида/класа матрак, на който спим, именно заради тежките ми гръбначни проблеми. Е, не съм се “излекувала” като с магическо хапче, но ми е в пъти по-удобно и безболезнено, откакто спим на Amber. Ние сме избрали да спим на твърдата му страна, но е чудесно, че има опция да ви е по-меко, ако го предпочитате – просто го обръщате. 🙂

Препоръчала съм матраците на всички близки и познати, а и на много непознати. Принципно не се чувствам много комфортно да давам препоръки, особено за нещо толкова голямо (като покупка, специфика и разход), но засега няма човек, който да ме е послушал и да не се е обадил да ми благодари.

В последното ми видео говоря за това колко малко внимание обръщаме на качествения сън в днешно време, а колко важно е това всъщност и в нашата къща определено решението за стъпка напред в света на матраците беше едно от най-правилните неща, които сме правили за цялото семейство.

amber-mattress

Какво ни обещават от Amber?

  1. Спокоен сън, благодарение на технологията с кехлибар.
  2. Проветрива конструкция с пружинки, която държи хладно през лятото и предотвратява задържането на влага.
  3. Две страни на твърдост, между които да избираш – по твърда с HR пяна и по-мека с мемори пяна.
  4. Безрискова покупка със 100 дни пробен период и пълно възстановяване на сумата ако решиш да го върнеш.
  5. Без транспортни разходи (в двете посоки). Ако решиш да го върнеш те ще дойдат да го вземат.
  6. 10 години гаранция.

И какво от гореизброените реално се оправда? Всичко.

Само едно нещо вече не важи и това са 10-те години гаранция, защото вече дават до 25 години гаранция! И още нещо – вече имат шоурум в София (точно до метростанция Мусагеница, на ул. Пловдивско поле 15, където можеш да отидеш да ги пробваш, видиш и пипнеш на живо, за да се убедиш, че са твоето следващо добро решение. Яко, нали?!

А ние скоро минахме на техни възглавници и спален комплект, който искам да клонирам и мултиплицирам докато не забравя за всичко друго, защото е толкова мек, дишащ и красив! Възглавниците са специфични и препоръчвам да ги пробваш, преди да си вземеш, макар че и тях най-спокойно можеш да върнеш. На мен лично са ми много удобни, но мъжът ми не успя да свикне с тях.

И не забравяй за промо кода! С empirina10 получаваш 10% отстъпка, което си е една доста добра сума за спестяване.

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *